Moje první auto...
Re: MOJE PRVNÍ AUTO...
Stejně nebude mít prachy na benzín. Tuhle si jeden boreček na sídláku koupil báwo pyčo!!! 320i v tuningu!!! a přesedlal na to z Gofla 1. 99% času auto stojí před barákem, a nejezdí. Dle slov, prý to moc žere a nemá peníze Takže si to klidně kup, stejně ti to bude stát před barákem
2.0i 107kW
osobne bych byl opatrnejsi v tvrzeni, ze 110 kW na zadi je pohoda. ja se ucil jezdit v RWD se 60 k a byt schopnost prenest vykon nebyla ve srovnani s moderneji resenou e36 zadna slava, porad se to pri (ne)vhodnem zachazeni na mokru, ne tak na snehu, chovalo tezce pretacive a parkrat to bylo vazne jen o stesti, ze to neskoncilo spatne.
samo, netvrdim, ze se tim neda jezdit a ze se to neda zvladnout. to urcite da. ovsem v potaz je treba vzit fakt, ze za cenu, kterou uvedl, to bude vrak. a kdo nekdy jezdil s BMW s rozpadlym podvozkem, ten vi, ze umi byt nechutne zaludne.
samo, netvrdim, ze se tim neda jezdit a ze se to neda zvladnout. to urcite da. ovsem v potaz je treba vzit fakt, ze za cenu, kterou uvedl, to bude vrak. a kdo nekdy jezdil s BMW s rozpadlym podvozkem, ten vi, ze umi byt nechutne zaludne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Smoula: Myslim, ze ke zvazeni ekonomicke situace tazatele by to chtelo vice informaci nez vlastni predsudky Treba si chce koupit levnejsi auto prave proto, aby mu zbyly nejake penize na provoz...
Ja bych si s timto rozpoctem koupil neco maleho, levneho, jednoducheho a radeji si to poradne uzil, ale vim, ze k tomu inklinuje malokdo, tak se s timto nazorem nevnucuji
Ja bych si s timto rozpoctem koupil neco maleho, levneho, jednoducheho a radeji si to poradne uzil, ale vim, ze k tomu inklinuje malokdo, tak se s timto nazorem nevnucuji
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
hele lidi co blbnete. i 500konove ferrari umi jezdit 50/90 a 130. Je to jen o mozku ridice, zbytek ziska postupnym jezdenim a praxi. NIkdo nikoho nenuti vyuzivat vykon hned prvni den na maximum a pri kazdem rozjezdu dat plyn na podlahu.
pokud je nekdo magor, tak mu nepomuze ani 20 koni na jednom kole.
pokud je nekdo magor, tak mu nepomuze ani 20 koni na jednom kole.
Ja zadne predsudky nemam. Pisu jen sve zkusenosti. Znam 3 lidi co si koupili E36tku. Vsem stoji pred barakem, protoze proste nemaji penize na provoz nebo servis. Jednoduchepjanda píše:Smoula: Myslim, ze ke zvazeni ekonomicke situace tazatele by to chtelo vice informaci nez vlastni predsudky Treba si chce koupit levnejsi auto prave proto, aby mu zbyly nejake penize na provoz...
2.0i 107kW
-
- Spolujezdec
děkuji za vlnu příspěvků... upřímně jsem myslel, že mi řekne co přesně si koupit, co by mne nezklamalo... ano chci levnější, aby mi v nejlepším případě zbylo na první pojistku, až koupim auto, tak si měsíčně vydělám brigádně kolem 3000, z toho si chci dát něco málo stranou na pojistku a zbytek do fondů případných oprav a do benzínu moje výpočty jsou takový, že bych chtěl jet zhruba dvakrát do měsíce autem do školy do Prahy, z mého bydliště je to tam i zpět něco přes 80 km a chci jezdit taky na tu brigádu kam jezdim, to je asi kilometr a půl maximálně, takže i domů tak 3 kilometry. na brigádu chodím třikrát za měsíc, takže najezdím na 100% 170 km měsíčně.. jsem si chtěl koupit i něco co má trochu prestige a tradici a ne levnej předělanej vysavač, kterejch je za 30 000 na internetu přehršel a nepsal bych tu proto... toto je k výdajům... o zvládání RWD strach nemějte řídil jsem dost aut se zadním náhonem a dost jsem najezdil s nimi, bohužel žádné vlastní proto jsem to chtěl změnit takže mi teď už snad můžete poradit vy, co by bylo schůdné
Asi jsem divnej, ale kdybych vydělával 3ku měsíčně, tak bych si rozhodně nekoupil auto... Spis bych si koupil lupen na MHD. Můj názor
2.0i 107kW
já tak zběžně prolít ty 320i v Říši a některá auta kolem 1500,- € zase nevypadaj nějak extra zle jinak image E36 je hrozná, tradice asi jo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Deli: frkneš tam HIDy a je i imidž
Jsem teď prolít nějaký inzeráty a skoro každej druhej tam má psáno: xenony, ale na obrázcích chybí ostřikovače světel...
Jsem teď prolít nějaký inzeráty a skoro každej druhej tam má psáno: xenony, ale na obrázcích chybí ostřikovače světel...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
úpřimně - po internetu nelze říct, co by Tě nezklamalo - zvlášť v této cenové kategorii... Osobně bych preferoval celkový stav před výkonem, čili raději 318i v relativně dobrém stavu než 320i, která už na pohled drží pohoromadě jenom barva.masterjackass píše:upřímně jsem myslel, že mi řekne co přesně si koupit, co by mne nezklamalo...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time