ty čtyři pokusy dělala přítelkyně nebo ty ?KDB píše:Garmina si koupila přítelkyně po TT. Po čtyřech pokusech o použití leží Garmin už druhým rokem v košíku s nepotřebnou elektronikou....
Jakou přenosnou navi do auta?
Re: Jakou přenosnou navi do auta?
-
- Pan Řidič
Chce to přítelkyni vyměnit
říkám to pořád-když navi, tak TomTom
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
...jedn pokus jsem dal i já.....ta věc mi má sloužit a ne abych pořád hledal návod.
MG - radost až na kost.
Doporučuju navigace Navon s Igo Primo. Mám několikaleté zkušenosti, komu jsem doporučil nikdo si nestěžoval, cizí lidé si také nestěžují, akt. map zdarma po životnost přístroje, čísla popisná v CR, naviguje vždy rozumně, mnoho užitečných navigačních funkcí, nevelká cena. Kecy o neznámé značce jsou liché a šíří lidé kteří neví. Pro ladiče a bastlíře velká česká komunita. http://www.entershop.cz/navon/navigace/ ... pnc_id=126 Kombinaci tohoto všeho nikdo nenabízí.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
tak objednán ten Nuvi3590T EU lifetime.... uvidíme, uslyšíme....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
IGO Primo mám a spokojenost....Netuším, co měl Moucha na mysli tou sračkou
MG - radost až na kost.
A jaký typ? Možná bych za rozumnou cenu odkoupil.KDB píše:Garmina si koupila přítelkyně po TT. Po čtyřech pokusech o použití leží Garmin už druhým rokem v košíku s nepotřebnou elektronikou....
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!