Autokosmetika
Re: Autokosmetika
Všechno je v laku.
A u těch ťupek na kapotě je blbý, že už tam byly při koupi a je v nich rez. Bude stačit odrezovač a pak rozleštění, nebo už sem to prošvihnul?
Nad světlem: Ale je to udělaný jenom přiblíženim fotky a výřezem, takže tam neni nic moc vidět, ale snad stačí pro představu o rozsahu...
A u těch ťupek na kapotě je blbý, že už tam byly při koupi a je v nich rez. Bude stačit odrezovač a pak rozleštění, nebo už sem to prošvihnul?
Nad světlem: Ale je to udělaný jenom přiblíženim fotky a výřezem, takže tam neni nic moc vidět, ale snad stačí pro představu o rozsahu...
Naposledy upravil(a) Pajjoun dne stř 16 bře 22:29, celkem upraveno 1 x.
TSs
no pokud je tam rez, to uz bych prenechal profikum na renovaci laku, bude to tak 2-3 litry, ale bude to o necem jinem. Odrezovac ti je na hovno, realne se to uz bude lupat furt.
komplet, navic ti poradi. jak rikam, kdyz je to jenom lak, ale zustal zaklad tak no problem, ale rez uz problem je
Pajjoun: ťupky na kapotě zakrývám lakem. Nechal jsem si namíchat a zapatlám to
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Ani ne. Má se to zakrýt lakem a pak po uschnutí bezbarvým. Když jsem se vrátil k autu, abych tam dal bezbarvej, tak už jsem všechny ťupky nenašel Samozřejmě to není profesionální práce, poznat to půjde, ale musel bys už dost zkoumat Rozhodně lepší než nějaká korekční tužka apod.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
HM: Pokud chci, aby ještě chvilku vydrželo, tak bych alespoň ty rezavějící ošetřit měl. A když už v tom budu, tak můžu vzít všechny. Navíc mi přijde levnější dát 5-10kkč do oprav(jak vzhled, tak technika), než kupovat jiný auto za 50+, při levnějšim bych si stejně v ničem nepolepšil. Navíc na nový nemam.
TSs