Divné vozidla z Sauta?

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Arkis
Letec

Re: Divné vozidla z Sauta?

Příspěvek od Arkis »

Toto je jen výběr ze zhruba 4-5 stránek. Určitě je tam toho víc, takže to snad ani nemá cenu nahlašovat. Jo já se v těch cenách taky nějak nevyznám ;) , ale lidi chcou co nejvíc vydělat, takže by to neprodávali tak levně :D.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Říkal jsem ti před auto je v České republice v mé garáže a jediný klíč je tady se mnou .
Přijdu v ČR v době , kdy budete moci provést nákup potvrzení sauto vozidla Protection Programme .
Nemůžu přijít dřív , než že učiníte potvrzení prostřednictvím sauto protože mám nabitý program s mou prací zde , musím být 100 % jistý , že si můžete koupit moje auto.
Jestli se rozhodneme pokračovat s sauto vozidla ochrany transakce , budu muset kontaktovat sauto a poskytne jim všechny nezbytné informace , aby mohli zahájit proces hned . Budu potřebovat vaše celé jméno , adresu , PSČ a také telefonní číslo . obdržíte oznámení od sauto Krátce nato se spolu se všemi pokyny k následování a faktury.

Pokud jde o výplatu , vám bude nařízeno , aby vklad peníze na sauto účet . budou držet a pojistit si peníze až potkáš se mnou a také po tobě bude skontrolovat auto .
To je jak odběratelem politika ochrany pracuje .

Jakmile budu mít potvrzení od sauto prostředky uloženy na jejich účet , budu okamžitě rezervace letadla přijít a udělat prodeje s tebou .

Pokud se rozhodnete koupit moje auto a pak budete muset povolit sauto uvolnit peněžní prostředky ke mně a transakce bude dokončena .Jestli nebude spokojena s mým autem budete moci zrušit nákupu a sauto návrat fondů .
Ačkoliv jsem si jistý , že tě bude milovat svoje auto a vy koupí .

Chcete -li pokračovat s nákupem , uveďte mě vaše celé jméno , adresu , stát a PSČ tak mohu zahájit vypořádat prostřednictvím sauto hned .
Těším se na slyšení .
A je to tu @-)
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Věř tomu, že je dost lidí, kteří na to přesto skočej a zaplatěj předem. Už se totiž viděj, jak sedí v tom krásném nablískaném autíčku. ;)
bob
Autoškolák

Příspěvek od bob »

a což takhle zažalovat rudoprávnické sauto za podporu podvodů?
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Druhá odpověď z úplně jiného emailu než na který jsem psal...
Dobrý den,

Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Skotsko , Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Skotsko , protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.

Dekuji vám!

PS : Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me .
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Dneska ráno jsem nahlásil všechny inzeráty ze strany 2 #:-s
Obrázek
Uvidíme jak se k tomu Sauto.cz postaví.
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

(...) Jeho manželka mi dal auto prodat, (...) To je ceská modelka a papíry a desky, (...)
To vypadá zajímavě, fotka by nebyla? :D
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Ono jako celkově je to zajímavé počteníčko :D.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Všechny nahlášené inzeráty byly odstraněny! 8-x
Odpovědět