Nové čtyřmístné cabrio v manuálu

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
M.Z.
Letec

Re: Nové čtyřmístné cabrio v manuálu

Příspěvek od M.Z. »

Hlavně ať nezkouší Porsche, už ji z toho nedostaneš...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

HOUZJ5AJ píše: stř 20 bře 13:40 Nebo se jí jen nechce říct, ze chce drahé Porsche :D
Jestli platis ty, tak ať si pindá. Jestli chce Porsche, muže si na nej vydělat nebo přihodit.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Po Vánocích začnu opět pátrat. Dal jsem si limit 30 tis. euro, bude to ojetina, protože s tím ročně najezdím pár tisíc km. Momentálně bych bral bmw e64 650i nebo bmw f12 640i nebo mustanga. Napadá vás jiné cabrio s větším kufrem a aspoň šestiválcem?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Malo najeto, silny motor a kufr to bude mit v pohode. A narozdil od 6er to je lehci, mensi, pravdepodobne i jednodussi, takze to bude snadnejsi udrzovat pri zivote :-)
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 99988.html

Teoreticky urcite bude existovat nekde i manualne cabrio 240i, ale moc jich nebude a bude to o hledani.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Zapomněl jsem do výčtu dát, že větší kabrio. Malou, lehkou, řiditelnou a jednoduchou mám a budu mít pořád miatu. Ctěl bych nějaký cruiser na plutí krajinou s otevřenou střechou.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

No ono to uplne lehky nebude. Tipuju 1700 Kg, kdyz kupecko bude mit mezi 1500-1600 Kg ... Spis bych to bral jako svizny cruiser. Bude to ale vevnitr stisnenejsi, co jsem vzdycky jel s 6er tak mi to prislo jako auto s velkejma sedackama pro americany a dlouhou kapotou. Urcite jizda v 6er ma kouzlo.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vrooom píše: čtv 12 pro 12:58 ....auto s velkejma sedackama pro americany a dlouhou kapotou...
A to přesně to, co bych chtěl :D Úplný protipol miaty ;)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Vrooom píše: čtv 12 pro 12:58 No ono to uplne lehky nebude. Tipuju 1700 Kg, kdyz kupecko bude mit mezi 1500-1600 Kg ... Spis bych to bral jako svizny cruiser. Bude to ale vevnitr stisnenejsi, co jsem vzdycky jel s 6er tak mi to prislo jako auto s velkejma sedackama pro americany a dlouhou kapotou. Urcite jizda v 6er ma kouzlo.
Co jsem zkoušel někdy cca před 10lety klasické kupé M6, byl jsem z toho dost zklamaný, sportovní to nebylo ani za mák. Označení M, mi přišlo úplně mimo, tak by se to možná Jerrymu mohlo líbit, že se to bude naklánět a houpat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Měl jsem z toho auta stejný pocit.
Navíc, řetězový V8 z těch let nebude úplně dobrá volba…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět