Enemžejá se s ním poměřoval na okresce, v rychlostech od čtyřiceti do kila, max kiladvacet, v zatáčkovitém, kopcovitém...... netuším, jak byto vypadalo třeba v rychlostech nad 200.... to sem zkůšal neska na D1 (enem chvilku, dyž mě nějaká A6 vyblikla..... sem podřadil za 4 a plnej a..... nad 150 mu to vůbec, ale vůbec nejelo..... )Snowman000 píše:Tak to to mas uz slusne zchciplepavproch píše:Neska sem chvilku poměřoval dynamiku s prassatem alltrack bi-tD 176kW.... je to kuwa dynamické jaxfiň..... až dyž sem to trvale držel v redline (+ zkrácený diff), taxem měl !nepatrně! dynamicky navrch....
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jako jo to BiTDI ma taky ten prvotny nakop a je jedno ake mas otacky, ale realne to moc rychle teda neni a hlavne je to este tahsie jak tvoja 316xi...
To porovnanie bolo tak z 60 do cca 180.
To porovnanie bolo tak z 60 do cca 180.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím...pokud to neměl upravené. Bo v základním nastavení to fakt je cokoliv, jenom ne živé Na 240k za mne velká trága.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
krapet se mu dýmilo z komína, tak možná měl pičlé....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
up GTI je v konfiguratoru za 369 900, to neni spatna cena, vyrazne lepsi nez nemeckejch 440
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Krapet OT, takže když tak sorry jako: https://smejdi.eu/
Mi nic nepřišlo
Ikdyž jednatel je od nového roku na dovolený a já firemní datovku/email nekontroluju, Tak uvidíme. Ale na žádné navýšení přistupovat nehodlám, už z principu. Dohoda je dohoda a praktiky ala Středula ( https://praha.idnes.cz/odbory-dopravni- ... zpravy_nuc ) nehodlám podporovat
Ikdyž jednatel je od nového roku na dovolený a já firemní datovku/email nekontroluju, Tak uvidíme. Ale na žádné navýšení přistupovat nehodlám, už z principu. Dohoda je dohoda a praktiky ala Středula ( https://praha.idnes.cz/odbory-dopravni- ... zpravy_nuc ) nehodlám podporovat
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ta změna k horšímu by měla být jen u vozidel pojištěných u KOOP, který přechází na ČP.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U naší firmy se to týkalo jediného auta a podmínky stejné. Jiné podmínky prý budou jenom pro operáky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak tak, bude se to týkat pouze vozidel na operativní leasing.