Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
combi byl dnes na strakonické ráno ...stál jsem na agipu koukal co jezdí za auta a směrem z Prahy se přiřítil (bez majáků) passat , majáky zapnuli je až za přechodem a tak mě tak jen napadlo .....
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
tak abysme PaChy furt enem neyebali, tak je taky pochválím: ráno sem jel okolo naší dědinské školy (07:45) a stála tam naše místní čebrená oct. I liftback s bradavicou, která byla Off, oba PaChové byli venku, pěkně v zelené vestě a vodili šloláky přes cestu..... tak to má byť.... :thumb-up:
(a o půl hodiny později sem je o kus výš - na dlouhé, přehledné "strašně nebezpečné" rovince mezi polema, ale papírově v dědině potkal na lovu.... )
(a o půl hodiny později sem je o kus výš - na dlouhé, přehledné "strašně nebezpečné" rovince mezi polema, ale papírově v dědině potkal na lovu.... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska před obědem - nájezd I/48 od bělotína na D1 = B7 a aktivní bradavicí ... je tam omezení na 100 a přes protihlukovou stěnu vůbec není vidět dopředu.... God bless guardian angel P950
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, ten náš se zatoulá i tam, kde by ho člověk (pirát na videu evidentně!) nečekal
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na výjezdu z FM po I/48 směr frýdlant - před chvílí mi tam píplo Ka ale byl tak hustý provoz, že sem neviděl "zdroj"...
Dneska jsem potkal hnedy policejni passat, znamy na Olomoucku. Skoda, ze me mijel na pesi zone v centru Olomouce Pak jsem videl policejni octavii i s piratem na vjezdu do Tovere od Samotisek http://mapy.cz/s/9es4
Mirek
Súdruhovia a súdružky- zítra mám cestu do vsetína- kde tam po okolí se často měří abych si tam když tak zajel...už dlouho sem žádné měření nepotkal
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
sleduj červené oktávky I.gen hatch s RZ 4Z6xxxx a bradavicou
vjezd do VS od ZL (Lhota nebo jaxa ta prtel světa menuje.)
vjezd do VS od ZL (Lhota nebo jaxa ta prtel světa menuje.)
snad něco potkám....má být teplo a slunečno tak snad se i nějaký laser poštěstí
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA