Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Šel na bok od A sloupku. Hezky z úhlu. V tu chvíli jsem jel naštěstí sám.
Tady je to vidět líp z tohoto úhlu.
Tady je to vidět líp z tohoto úhlu.
To si vybavim, odbocovani vlevo a kamion najizdel z roviny z vedlejsi na hlavni a foukl to do Feldy
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
-
- Pan Řidič
Nooo, tak jsem dnes měl před sebou kamion typu "studénka." Kdyby se závory začaly dávat dolů o vteřinu dříve, nestihl by (bez úhony) přejet.
Jo, přesně to. Navíc já blbec jsem se potom upsal ještě lovcům nehod a na některém fóru mi pomáhali se z toho dostat. To nevím, jestli bylo tady nebo ještě na FK. Každopádně nakonec jsem zaplatil díky špatně napsaným smlouvám a díky jednomu šikovnému právníkovi jen 300 Kč za půjčení auta na 1 den. Vyplnění papírů o nehodách a odtah jsem měl grátis.
Jo a pokud se nepletu, tak mi ještě v pojišťovně řekli, že kamioňák přišel o papíry, že to byla jeho 3 zaviněná nehoda za rok nebo tak nějak.
Jo a pokud se nepletu, tak mi ještě v pojišťovně řekli, že kamioňák přišel o papíry, že to byla jeho 3 zaviněná nehoda za rok nebo tak nějak.
Zrovna odtah zdarma vnímám jako důležitou součást pojištění. Já ho v POV neměl a havarijko jaksi nebylo vůbec Když mi tam policajti začali cpát do ruky nějakej letáček, že "tady si zavolejte, ti jsou super, vyjde vás to na 20k maximálně" tak jsem radši řekl, že už zavoláno dávno mám a vyřešilo se to za 2 flašky rumu a pětikilo Tímto se omlouvám všem řidičům, které jsem tam zdržel, možná by to auto šlo odklidit i rychleji, ale já ty peníze fakt neměl
Mimochodem, máte někdo zkušenost, na kolik taková doporučená, super výhodná, odtahovka reálně vyjde? Opravdu 20k?
Mimochodem, máte někdo zkušenost, na kolik taková doporučená, super výhodná, odtahovka reálně vyjde? Opravdu 20k?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odmítal jsem předat číslo pojistné události té "výhodné firmě", co tam byla dřív jako policie. Prostě lovci nehod, kteří mají známe u policie, co jim dávají echo. Jelikož byli bezradní, tak po mně chtěli, ať to přidám do spisu sám. Za odtah 26km si naúčtovali 14t Kč a nějaké drobné. Samozřejmě v pojišťovně mi řekli, že bylo dobře, že jsem se jich zbavil, protože oni na to mají své normy a takovou částku by neproplatili. Respektive proplatili a potom by to museli vymáhat po mně.
Já měl odtah zdarma jen díky tomu, že mně z toho ten právník vysekal. Jinak co se smluvních odtahovek pojišťovny týče, tak ta by to udělala do 1000 Kč. Měli určený ceník na km + složení na mnou zvoleném místě za příplatek (například do zahrady).
Já měl odtah zdarma jen díky tomu, že mně z toho ten právník vysekal. Jinak co se smluvních odtahovek pojišťovny týče, tak ta by to udělala do 1000 Kč. Měli určený ceník na km + složení na mnou zvoleném místě za příplatek (například do zahrady).
Není tu nějaký šikovný novinář z tohoto serveru?
Námět na reportáž: lovci nehod.
Funguje to 15let a nikdy to nikdo neřešil?
1) zneužití pravomoci veřejného činitele, kdo dává echo, když to jde přes linku 158?
2) ty jejich ceny, to nejsou ceny, to je normální lichva
1) zneužití pravomoci veřejného činitele, kdo dává echo, když to jde přes linku 158?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Jeden z lovců nehod mi to ukazoval na telefonu. PČR dává nahlášené nehody okamžitě na nějaký web (nevím jaký) , např. "nehoda 2x OA město .... ulice...." a crashunters mají nastaveno, že jim to přijde jako sms a když to je v jejich rajonu, tak vyráží.
Lovci nehod sice problem jsou, ale max. v bode 2).driver píše:Není tu nějaký šikovný novinář z tohoto serveru?
I kdyby si platili nekoho na dopravce, tak to nespada do zneuziti pravomoci, protoze zakon mu takovou pravomoc nedava, tudiz ji nemuze zneuzit. Zneuziti pravomoci je cinnost, kdy spacha neco co mu zakon predepisuje, v situaci kdy to neni zadouci (jizda pod VRZ na obed atd.).
Vsechny nahlasene nehody se vkladaji do webove aplikace s verejnym API, takze neni problem si nad temi daty udelat bud aplikaci pro mobil, nebo si na serveru udelat sms branu a posilat si to jako zpravu. Mit spojku na dopravce je zalezitost tak let devadesatych…Kavis píše:Jeden z lovců nehod mi to ukazoval na telefonu. PČR dává nahlášené nehody okamžitě na nějaký web (nevím jaký) , např. "nehoda 2x OA město .... ulice...." a crashunters mají nastaveno, že jim to přijde jako sms a když to je v jejich rajonu, tak vyráží.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nehody lze najít hned po nahlášení přímo na www.policie.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time