Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
brus : tak to je smutnej příběh Nevím čím bych to teď momentálně trumfnul
Syfilis, pardoň, Sysifos.... fčera sem celé odpoledne strávil ani ne tak sekáním trowy jak sbíráním listí spadlého na trapník. A večer jaxem šel spát, začlo fučet a neska ráno je teho na trapníku víc než bylo fčera předtím, než sem to posbíral ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ono už je vopadaný všechno? Protože pak i bez toho větru je to práce na houby..
Zdaleka ještě ne, ale dybych čekal až to spadne fšecko, tak bych potom na odklízení snad potřeboval bagr. To je každý rok, že celý říjen nesekám trowu, ale sbírám listí a to častěji než bych chtěl.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Na facebooku pod naučným videem, jak používat připojovací dálniční pruhy... Pak to tak na těch silnicích taky vypadá.
po dálnici jezdím každý den a jsem překvapen kolik lidí nedokáže zrychlit na 100ku v mrtě dlouhém připojováku a v pohodě se zařadit. Vždyť i ta největší plečka to kilo uděla.. ne, oni se najebou v 80tce uprostřed připojováku a až pak zrychlí..
Nevymlouvej se. Prostě kapitalista. Potřebuješ mít nahrabáno.pavproch píše:Zdaleka ještě ne, ale dybych čekal až to spadne fšecko, tak bych potom na odklízení snad potřeboval bagr. To je každý rok, že celý říjen nesekám trowu, ale sbírám listí a to častěji než bych chtěl.
My přízemní obyčejní na to kašlem. Na jaře času dost a je toho desetina. Vlastně první sekání ty vyřeší.
Vůbec nechápu lidi co na podzim hrabou listí a v zimě odhazují sníh. Listí je hezké a sníh je od toho, aby se v něm chodilo.
Mně to nic nezobrazuje, mohl bys to nahodit znovu?Arkis píše:Na facebooku pod naučným videem, jak používat připojovací dálniční pruhy... Pak to tak na těch silnicích taky vypadá.
Připojuji se ke stížnostem: máloco mě v posledních letech na silnici tak vytáčí, jako naprostá neschopnost 97 % řidičů používat připojovací pruhy. Nikdo v nich nezrychlí a každý se okamžitě cpe do průběžného pruhu, bez ohledu na auta v něm jedoucí, přičemž zcela automaticky očekávají, že jim auto v průběžném pruhu uhne do levého. A když neuhnu, protože vidím, že tam ten kretén má ještě půl kilometru připojováku, tak jsou ještě dotčení a nasraní, že jsem je "nepustil"