Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ctrl_j
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od ctrl_j »

Vyborny, vyvali se na D1, kde poskodi obecne prospesne zarizeni, flastr nedostane jen diky dukazni nouzi a jeste se svoji debilitou chlubi verejne, pricemz se nezdrahaji bez okolku lhat.
Tohle je presne ten typ lidi kteri nacouvaji na parkovisti do ciziho auta a v klidu odjedou. Znaji strasne dobre sva „prava“, ovsem jen ty ktere jdou v jejich prospech, tam kde se zakon obraci v povinnosti uz nedohlednou.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stepan: souhlasím...tohle ovšem nebyl ten případ. Nehoda se skutečně stala a poškození majetku třetí osoby také patrně nastalo. Ano, svodidla jsou majetkem státu a nikoliv soukromým. To je ale přece jedno, kdo to vlastní.
Bohužel jako ty smýšlí mnoho lidí :-(
Btw: podobná věc se mi stala v minulém bydlišti. Před barákem mi někdo v noci zbořil auto (finální škoda byla 70t). Policie se obdobným způsobem dostala do důkazní nouze a pravděpodobný vinník si liboval v tom, jak nás všechny ochcal.
Takže tenhle typ zmrdství opravdu nee...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Bob: Ujet od poniceni soukromého majetku je prasarna, neudělal bych to, odeme bys měl lísteček za sklem s telefonním číslem.
Nicméně kdybych si spočítal, kolik času, nervů a menších nákladů (doporučený dopisy, zajizdky do na dopravku) mě stály konflikty s dopravkou, o jejíž služby jsem navíc nikdy nezadal, klidně jim tam těch pár tisíc sekeru nechám a pořád budu v mínusu. A to je přesně to utikani hrobnikovi z lopaty v rámci srovnání skóre.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ničení cizího majetku je ničení cizího majetku...ať patří komukoliv. Navíc, když příčinou je porušení pravidel síničního provozu, které vedlo k nehodě...čili vlastní blbost
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

A není možné, že se to z toho fóra obrátí proti nim? Co kdyby to četl někdo z policajtů, co to šetří a připadalo mu to povědomé. Na tom fóru se prakticky přiznal, že lhal a že nehoda se udála. Poté jen dle IP adresy zjistit bydliště a dát si 1+1 dohromady.
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Píí píše:A není možné, že se to z toho fóra obrátí proti nim? Co kdyby to četl někdo z policajtů, co to šetří a připadalo mu to povědomé. Na tom fóru se prakticky přiznal, že lhal a že nehoda se udála. Poté jen dle IP adresy zjistit bydliště a dát si 1+1 dohromady.
Ne, to se fakt stat nemuze.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tak tohle ani na té kameře nevypadalo dobře x_x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

:-ss Šak co bych otáčel hlavou a hlídal strany, že.

Zrovna tudyma jsem jel předevčírem.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Dneska mně opravdu mrzí, že nemám kameru i vzadu. Přiřítila se za mně blonďatá panička v Land Roveru, přes volant sotva viděla a když mně půl minuty nemohla předjet kvůli autům v protisměru, tak si vytáhla mobil. Samozřejmě v přihlížení do telefonu si nevšimla, že je tam lehká zatáčka a uvědomila si to až najela v protisměru na dělící pás s krajnicí. Kdyby tudy jela o 10 sekund později, tak se potká s auty v protisměru. Nejhorší na tom je, že ani ne za minutu čuměla do mobilu zase :| .
Obrázek
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Dobrá práce :ymapplause: :ymapplause:
Přílohy
image.jpeg
image.jpeg (106.61 KiB) Zobrazeno 4888 x
image.jpeg
image.jpeg (120.15 KiB) Zobrazeno 4888 x
image.jpeg