IBM ThinkPad pro Voleja
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
12" v X220 má pouze nějakých těch 13yy x 768, 14" a 15" TP mají 1600x900.
Tohle mě docela štve, protože dneska mám na 5 let starém 12" 1280x800 a když bych si kupoval nový book, tak si s rozlišením pravděpodobně pohorším i při větší úhlopříčce.
2.9T RWD
Pro sebe bych si větší než 14 nevzal, ale jako DTR to někomu může vyhovovat větší. Navíc je 15,6 ve stejné konfiguraci levnější
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak to už rovnou můžeš koupit naložený 17" s fullHD monitorem.
edit: Teď na ně koukám a jsou to zajímavé stroje 3GHz, 8Gb ram, 2Gb grafika, 1Tb disk, blueray...
edit: Teď na ně koukám a jsou to zajímavé stroje 3GHz, 8Gb ram, 2Gb grafika, 1Tb disk, blueray...
2.9T RWD
zajít a osahat... já osobně 12" a podobný mrdky ovládám tuze nerad... maličkatý čudlíčky a prťavoučky písmenka.Volivovej volej píše:Jo, zůstaneme u ThinkPadu. U poctivého ThinkPadu, žádný otrsaný Edge. Tak se hlavně rozhodnout, jestli 14 palců, nebo 15...
editešek: Nebyl by majklánek více nadšen nějakým ultrabookem a vypadal by s tím jako moderní fešák
Slow and serious
Ak budes notebook hlavne prenasat a pracovat v exteriery tak rozhodne 14 palcov, ak to bude hlavne ako nahrada za stolny pocitac tak minimalne 15 palcov.Volivovej volej píše:Tak se hlavně rozhodnout, jestli 14 palců, nebo 15...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Už jsem psal, že stěhovat se moc nebude. Pokud je patnáctka se stejnou konfigurací levnější, tak asi není moc co řešit. Na tahání s sebou mám 12palcový IdeaPad - ten je zase pro změnu dobrý spíš jen na tahání a nepracování.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ona 14 i 15 stojí ve stejné konfiguraci stejně... jen u té 15 bacha na rozlišení ať nevybereš žida s 768P
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89873 -
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89873 -
Slow and serious
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Rozlišení není podstatné, ale tys vybral kus s i3 a 2GB RAM, když už jsem přitom měl nalinkováno na monstrum s dvojnásobnými hodnotami.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Na Alze byla 15 s i5, 4GB, 500GB o cca.2000 levnější od 14. i5 byly stejné generace i typy. Aspoň si to tak pamatuju.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek