VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
mě to právě překvapilo... Dyť jsou to tak 2 kliky osoby oprávněné v PC
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to je tak když je zaměstnanci u prdele jestli to prodá. být tam někdo výš postavenej tak předpokládám jinou snahu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Hláška, kterou sem fčíl zahlíd na mapy.cz....21. 6. 2022
Navigace vás upozorní na překročení rychlosti a nově přidáváme i místa, kde se měří. Samozřejmě ale budeme raději, když budete jezdit slušně i tam, kde radary nejsou.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Průběžné zpravodajství: CRV tam (místo u silnice III.tř, kde je na ni vidět ze všech stran) furt ešče stojí, i po těch ca 2 měsících furt ve stejném stavu (prázdná kola, jinak bez zjevných známek nájezdů sběračů kovů a autodílů). A píšu to sem proto, že .... jak chodím polemlesemloukou4 do prce, taxe tam v jednom místě (daleko od civilizace) těsně před mou dovolenou (konec června) objevila (v křoví, není na ni není moc vidět) odstavená Oftáka bez RZ - a neska jaxem šel po 14 dnech do prce, tak tam ešče furt stojí, ale... už napůl rozebraná....
normálně by mě to moc nezaujalo, ale protože to tady pravidelně čtu, tak si té CRV taky všímám vždycky když jedu kolem
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Osobně vůbec nechápu, proč je v 21. století pokuta za zapomenuté doklady, když toto lze dohledat během pár minut z databáze.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vy ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vy ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Také tomu nerozumím. Shodou okolností jsem včera zahledl ve zprávách, jak nějaká chytrá paní z pojišťovny říkala, že pokud si člověk nechává malý techničák v autě, tak že pak pojišťovna může krátit plnění. Přičemž to přirovnala k tomu, jako by si řidič nechal klíčky v autě. Že pak policie nechá takové auto při kontrole klidně odjet. A pokud odjede do zahraničí, tak takové auto bez problému prodá a už ho nikdy nikdo nenajde...
Tak jako já nevím zda jsem dement, ale při převodu auta je snad všude potřeba velký techničák, ne?
Další: hlídka se naštěstí neřídí tím kdo je majitel auta vs. kdo ho řídí, ale podle toho zda je nahlášené jako kradené. I kdyby zloděj techničák nepředložil, tak zaplatí pokutu a jede dál. Tak jako tak - vždy bude v evidenci záznam, koho podrobili silniční kontrole.
A jako poslední point: nechat malý techničák v autě není to stejné jako tam nechat klíčky v zapalování. Zloděj musí překonat překážku. Hotovo.
Chtít krátit plnění skrz malý TP v autě, mi příjde jako tonoucí se stébla chytá.
Tak jako já nevím zda jsem dement, ale při převodu auta je snad všude potřeba velký techničák, ne?
Další: hlídka se naštěstí neřídí tím kdo je majitel auta vs. kdo ho řídí, ale podle toho zda je nahlášené jako kradené. I kdyby zloděj techničák nepředložil, tak zaplatí pokutu a jede dál. Tak jako tak - vždy bude v evidenci záznam, koho podrobili silniční kontrole.
A jako poslední point: nechat malý techničák v autě není to stejné jako tam nechat klíčky v zapalování. Zloděj musí překonat překážku. Hotovo.
Chtít krátit plnění skrz malý TP v autě, mi příjde jako tonoucí se stébla chytá.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jsem taky zachytil, tuhle myslitelku... Tak hlavně, že byla reportáž, že ano!?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to snad neni ani normalni, skoro u kazde vyrobni spolecnosti v CR jsou na googlu hodnoceni jen od kamcaku ohledne skladky zbozi
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Průběžné zpravodajství2: CRV furt stojí, celá.... naopak na té Oftáce proces rozborky úspěšně pokračoval, dokonce změnila o 100m místo a ... fčera tam ešče ten vrak byl, neska už není - zmizel.pavproch píše: ↑pon 18 črc 11:39Průběžné zpravodajství: CRV tam (místo u silnice III.tř, kde je na ni vidět ze všech stran) furt ešče stojí, i po těch ca 2 měsících furt ve stejném stavu (prázdná kola, jinak bez zjevných známek nájezdů sběračů kovů a autodílů). A píšu to sem proto, že .... jak chodím polemlesemloukou4 do prce, taxe tam v jednom místě (daleko od civilizace) těsně před mou dovolenou (konec června) objevila (v křoví, není na ni není moc vidět) odstavená Oftáka bez RZ - a neska jaxem šel po 14 dnech do prce, tak tam ešče furt stojí, ale... už napůl rozebraná....