BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od ExFun »

Už vím co, mi nová 1er přípomíná Obrázek

Jinak, jak to tak vidím, tak Audi začíná rulovat - fakt nejlepší Audi je Audi. Ta si aspoň na nic už nehraje, takové Audiny byly vždy.
Back to basics.
Příčina -> následek
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Fun: Proti A1 nic nemám, to auto se mi docela líbí :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Dix: To by mohlo odpovidat. Mozna kdyby tam tohle vsechno nebylo, dalo by se s tim i jezdit ;) Takto to dela jen ohromujici dojem, kdyz to clovek vidi, nebo mu o tom nekdo vypravi, pro prakticky zivot je ale vetsina tech systemu nepouzitelna...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

mně na fotkách ne, ale v reálu A1 vypadá dobře.
Back to basics.
Příčina -> následek
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Vladimire, cekal jsem, ze zrovna Tobe se nova 1er bude libit. To jsi me zklamal ;)

Jinak A1 se mi v realu vubec nelibi, je strasne "preplechovana" a kdyz jsou na ni jakakoli mensi nez 18" kola, vypada otresne. Viz http://www.autoforum.cz/technika/dnesni ... a-na-show/
Skanz3n
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

pjanda píše:Ja jsem z toho porad mirne v soku, neco tak strasneho jsem necekal ani v nejmensim. Az se vedle toho postavi treba Z3, bude to jak kamion vedle dodavky.

Interier je sice dobry, ale to auto vypada opravdu pomalu jak X1. A kdyz si k tomu pridam nabidku motoru, povinne automaty i v teto tride (viz 120d, byt ted je treba brat vsechny informace s rezervou, dostava se to ven ruznymi cestami), tisic ekologickych a bezpecnostnich nesmyslu, bude to asi opravdu rana. Pro "odkojence" 130i urcite...

A radeji dodam - pisu to pod dojmem z jezdeni s novou A6, kterou ted testuje kolega. To auto uz je tak extremne preelektronizovane, ze uz neexistuje absolutne zadny zpusob, jak ho jeste ridit, uz se musite jen prizpusobovat tomu, jak ridi samo. Kdyz pak vidim presne ty systemy, kterymi je A6 nabita (precrash apod.), jima me hruza. Mohl bych nyni jen citovat Deliho podpis...
Už sme se o tom myslim bavili jinde, nejhorší je to, že to směřovaní (víceméně do jistého otvoru) je na základě rozhodnutí poměrně úzkého kruhu lidí, kteří prostě vědí co je správné :-s
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Ano, A1 je taktéž "skvost".
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Deli: Vidim, ze jste zmenil podpis ;) Ja mluvil o "Videl jsem budoucnost, byl to zly sen". Presne tak si pripadam v te A6... Jizda je extremne unavna, nebot musite neustale predvidat chovani elektroniky, aby jste si s autem udelal, co je treba. Kdyz jsem jezdil 5er (jeji test bude na me), rikal jsem si, ze je v tomto smeru hodne daleko. Ale proti A6 to neni nic. Pro testy novych aut pretahnu nekoho z casopisu o spotrebni elektronice...
Skanz3n
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

pjanda píše:Vladimire, cekal jsem, ze zrovna Tobe se nova 1er bude libit. To jsi me zklamal ;)

Jinak A1 se mi v realu vubec nelibi, je strasne "preplechovana" a kdyz jsou na ni jakakoli mensi nez 18" kola, vypada otresne. Viz http://www.autoforum.cz/technika/dnesni ... a-na-show/
to je docela dobře napsané a další problém je to, že moderní auta ani na těch větších kolech nevypadají nijak úchvatně... až teda 20" na Insignii, to je už docela dobré :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

A1 se mi líbí na fotkách hodně, ale minulý týden jsem ji viděl poprvé naživo a bylo mi z toho bluvno...

No a k té 1er... Achjo. Ty zadní světla, dyť to je VW Polo, ne? Já teda doufal, že se mi aspoň bude líbit interiér, ale ani ten nic moc... :-( Nebyla by prosím nějaká verze s dřevíčke? Protože ten hliníkovo-červený dekor je hrozný kefl...
Odpovědět