BMW Divize
Re: BMW Divize
Je to příšerné. Přijde mi to jako bezradný pokus podprůměrného designéra nějak navázat na předchozí banglův design (který mimochodem taky nebyl nijak úchvatný, ale proti tomuhle aspoň ucelený).
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Kdyz vidim vase reakce, reknu radeji bez okolku - pridali jsme velkou galerii hruzy
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -jednicky/
K tomu jsou doplnena i data jednotlivych motoru. Heureka, jen jeden ma emise CO2 pres 130 g/km. Myslim, ze to bude skvele evropske auto, chybi uz jen nejaka ta varianta s pohonem prednich kol a poradny trivalec
K tomu jsou doplnena i data jednotlivych motoru. Heureka, jen jeden ma emise CO2 pres 130 g/km. Myslim, ze to bude skvele evropske auto, chybi uz jen nejaka ta varianta s pohonem prednich kol a poradny trivalec
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
+1Deli píše:souhlas, naprostá hrůzaExFun píše:To je ovšem megahnus.
edit : už se navíc začínám dostávat do stavu, že je mi bmw ukradený. Odmalička oblíbená značka, posledních x let mě utvrzuje, že si bmw už nikdy nekoupím. Porád mě to ale mrzelo a hlodalo, snad sem i podvědomě doufal, že třeba se ještě něco stane, ale teď už se jen směju - hnus sem čekal, a hnus přišel... ať to třeba koupí číňani, horší to být nemůže...
Naposledy upravil(a) tomig dne sob 04 čer 19:40, celkem upraveno 1 x.
Power is nothing without control
Z RWD I6 na FWD I3 -to už tu jednou bylo (EMW/Wartburg nebo BMW ,Východ nebo Západ.. )pjanda píše: chybi uz jen nejaka ta varianta s pohonem prednich kol a poradny trivalec
..akorát ten dvoutakt už se asi nevrátí
vy nám teda dávátepjanda píše:Kdyz vidim vase reakce, reknu radeji bez okolku - pridali jsme velkou galerii hruzy
ale zase musim říct, že interiér se mi líbí
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ten interiér je ale fakt dobrý. Exteriér ovšem stále nula bodov. Je to docela paradox, protože to bývalo obráceně.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tak tak... vnitřek skoro vždycky vypadal, že ho v klidu můžeš na zahradě ostříknout hadicí
úplně to vidim s dřevěnym dekorem
Ja jsem z toho porad mirne v soku, neco tak strasneho jsem necekal ani v nejmensim. Az se vedle toho postavi treba Z3, bude to jak kamion vedle dodavky.
Interier je sice dobry, ale to auto vypada opravdu pomalu jak X1. A kdyz si k tomu pridam nabidku motoru, povinne automaty i v teto tride (viz 120d, byt ted je treba brat vsechny informace s rezervou, dostava se to ven ruznymi cestami), tisic ekologickych a bezpecnostnich nesmyslu, bude to asi opravdu rana. Pro "odkojence" 130i urcite...
A radeji dodam - pisu to pod dojmem z jezdeni s novou A6, kterou ted testuje kolega. To auto uz je tak extremne preelektronizovane, ze uz neexistuje absolutne zadny zpusob, jak ho jeste ridit, uz se musite jen prizpusobovat tomu, jak ridi samo. Kdyz pak vidim presne ty systemy, kterymi je A6 nabita (precrash apod.), jima me hruza. Mohl bych nyni jen citovat Deliho podpis...
Interier je sice dobry, ale to auto vypada opravdu pomalu jak X1. A kdyz si k tomu pridam nabidku motoru, povinne automaty i v teto tride (viz 120d, byt ted je treba brat vsechny informace s rezervou, dostava se to ven ruznymi cestami), tisic ekologickych a bezpecnostnich nesmyslu, bude to asi opravdu rana. Pro "odkojence" 130i urcite...
A radeji dodam - pisu to pod dojmem z jezdeni s novou A6, kterou ted testuje kolega. To auto uz je tak extremne preelektronizovane, ze uz neexistuje absolutne zadny zpusob, jak ho jeste ridit, uz se musite jen prizpusobovat tomu, jak ridi samo. Kdyz pak vidim presne ty systemy, kterymi je A6 nabita (precrash apod.), jima me hruza. Mohl bych nyni jen citovat Deliho podpis...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda:To máte tu co byla v Auto Tipu s LED světlama,nočním viděním,head-up displejem atd ?
Bez bodů