Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
zase ne... před tou oftákou dobrých 300m nic nejelo, za ní taky ne - před mnou nikdo (takže sme se naprudko viděli), za mnou asi 100m jel passat nebo A6 nebo něco takovýho
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kura, co to može byť ? kdykoli jedu večer! skrz Věšín ( I/19 skrz vojenský prostor Brdy) - tak mi to uprostředka dědiny pípne Ka - nikde žádný benga, nikde nikdo, žádný zaparkovaný auto? Ale jenom v noci, dyž tam jedu přes den, tak nic....
že by nějaký pozůstatek teho óbr-radaru, co tam měl stát?
že by nějaký pozůstatek teho óbr-radaru, co tam měl stát?
btw, před chvílí sem dokončil průlet respublikou z východu na západ - od nás II/150 až na D1 u Kromajclu, po přeplněném tankodromu až k Hliníkovi, tam na I/34 a potem "moje" sudschleife I/19 z tábora až do pilzně = 420 km pod 4 hodiny (bo okolo TA byla dobrých 80km mlha jaxfiňa....) a jediné bengo sme viděl až těsně před plzní (spot check v Žákavě - ňa nestavěli.... )
chlopi, neska sem v Reichu nalítal asi 1000km po autobahnech a pár km kotěhůlkama.... a měl sem zážitek:
dědina o pár číslech popisných (I/B19), naprotifku jedoucí auta blikala , takže předpisově a .... v protisměru stála šedá krabice cca 30x30x30cm na nízké trojnožce (+ nikde nikdo) a ..... nic, nepáíplo mi to ani laser ani Ka.... co to bylo, přenosný radar v K (které mám vypnuté)?
dědina o pár číslech popisných (I/B19), naprotifku jedoucí auta blikala , takže předpisově a .... v protisměru stála šedá krabice cca 30x30x30cm na nízké trojnožce (+ nikde nikdo) a ..... nic, nepáíplo mi to ani laser ani Ka.... co to bylo, přenosný radar v K (které mám vypnuté)?
kuju za osvětu....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem v podobné krabici, přikurtované řetězem ke svodidlům, natrefil zatím pouze na Ka radar.
Takže buď to byl K radar nebo Ka radar v OFF stavu.
Takže buď to byl K radar nebo Ka radar v OFF stavu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ti žabožrouti sou fakt nějaký divný.... nejen, že tu mají laserové stacionáry, ale navíc neska při průletu FR (cca 600km) = 3x laserpárty, vše z ruky opřené o auto na parkovišti, na dobrých 500-600m
btw, jsou schopni to na takovou dálku vůbec udržet, aby to něco změřilo a přečetlo? a podotázka - je Prioritka1 na takovou dálku schopná pořádně zarušit?
(sem jel skoro předpisově, čili fklidu i dyby ne)
btw 2, celý průlet Reichem bez jediného pípnutí...
btw, jsou schopni to na takovou dálku vůbec udržet, aby to něco změřilo a přečetlo? a podotázka - je Prioritka1 na takovou dálku schopná pořádně zarušit?
(sem jel skoro předpisově, čili fklidu i dyby ne)
btw 2, celý průlet Reichem bez jediného pípnutí...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, z ruky jsem měřil i na 900-1100m ---> není to vůbec žádný problém, pokud se Ti tedy extrémně neklepou ruce. Každé podepření je jenom +.
Jasně, že AL je schopno zarušit i na takovou dálku.
Jasně, že AL je schopno zarušit i na takovou dálku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A co když tě zastaví s podezřením na rušení, jak se to má řešit?
Budou prohledávat auto apod.?
Budou prohledávat auto apod.?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz