Vybirame bicykl
Re: Vybirame bicykl
http://www.cyklorysavy.cz/internetovy-o ... on-gent-28 da se to chipovat
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
tak zbytečné, nebo na hovno ?
a proč vůbec ?
a proč vůbec ?
zbytečné a na hovno. Možná tak na sjezd a sport.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
zbytecne jesou hlavne pro svuj servis. klasicky V brzdy si opravis, vymenis za 5 minut, jednoduchy mechanismus. Hydraulicke a kotoucaky uz bezny clovek doma neopravi, musi do servisu. Pritom brzdny ucinek je pri jizde na silnici stejny a prinos je naprosto teoreticky. V terenu uz je to lepsi, jelikoz kotouc neni tak zavisly na bordelu na rafku, pro doszaeni ucinku neni treba tolik sily apod. ale opet to plne oceni ti, co to umi vyuzit.
to mas jako keramicke brzdy na aute, realne je vyuziji supersporty a prinos na takovou fabii by byl asi nulovy.
to mas jako keramicke brzdy na aute, realne je vyuziji supersporty a prinos na takovou fabii by byl asi nulovy.
no nevím, žádný cyklista nejsem, jezdím tak akorát proběhnout psa ale kotouče považuju za naprosto skvělou věc
díky intenzívnímu a zároveň plynulému účinku, velmi krátkého chodu páčky, necitlivosti na mokro nebo bláto a sníh, a výbornou výdrž
servis u nich nepotřebuju dělat vůbec, snad jednou za dlouhý čas vyměnit desky
díky intenzívnímu a zároveň plynulému účinku, velmi krátkého chodu páčky, necitlivosti na mokro nebo bláto a sníh, a výbornou výdrž
servis u nich nepotřebuju dělat vůbec, snad jednou za dlouhý čas vyměnit desky
jezdival sem kdysi silnice a mel sem tedy klasicke spalky Veckove. I pri dlouhych sjezdech ala Lysa-Malenovice sem nemel s vydrzi problem, plynuly ucinek, citlive davkovani apod.
Uznavam vyhody kotoucu, ale jsou proste pro bezna kola zbytecna, protoze jejich prinos je blizky nule a za tu temer nulovou vyhodnost se proste nevyplati platit 10% ceny kola navic.
Uznavam vyhody kotoucu, ale jsou proste pro bezna kola zbytecna, protoze jejich prinos je blizky nule a za tu temer nulovou vyhodnost se proste nevyplati platit 10% ceny kola navic.