Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
...na výsledku to stejně nic nezmění. A ve statistice už je nepřiměřená rychlost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Včera jsem jel ráno (cca 8:30) v Písku z I/20 k Albertu - je tam takový "šnek", kde je 40kmh (https://www.google.cz/maps/@49.2950013, ... 6656?hl=cs) a diskotéka.. směrem odshora v protisměru v příkpu hozená ta velká asfaltovačka (cca 20 tun), kamion co jí vezl stál až pod mostem. Ještě že nikdo v tu dobu nejel proti němu, protože by ho to rozmačkalo na tlačenku. Zajímalo by mě, jak rychle ten kokot musel jet a jak to měl přidělaný.. do 16h to bylo uzavřený v jednom směru.. a já blb si zrovna nevzal přední kameru, možná něco vydoluju ze zadní.
Naposledy upravil(a) oxik dne ned 10 dub 15:57, celkem upraveno 1 x.
jj, přesně tohle sem taky kdysik viděk na tym velkym kruháku na I/47 v Hranicách - na ostrůvku ležel asi 20tunový odlitek a za kruhákem kamjon s vyhřezlým bokem.... jj, moment hybnosti je sfiňa....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo, sem se o tom dozvěděl tím, že sem pod pindulou nad frenem musel otočit a jet domů ze služebky přes ostravici a bílou....řidičBOB píše:v pavprochovicích...
R.I.P.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Oxik: Je to kombinace obojího, řidič jede rychle (jak kokot) a špatného, nebo vůbec žádného zajištění. Na ten kousek se to nehne...
Při správném zajištění se náklad nehne, i když lehne návěs na bok.
Při správném zajištění se náklad nehne, i když lehne návěs na bok.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Smutný..docela mě mrazilo, kdy vím, že tudy často jezdím a stačí mi, že dost kamionů přejíždí dělící čáru, takhle skončit bych fakt nechtěl. Podle kluků z nehodovky to byl snad syn majitele tý přepravní společnosti, takže se mu pravděpodobně nic nestane..
Nekdy opravdu zustava rozum stat ceho sou lidi schopni
Policie na dálnici zastavila kombajn, řidiči hrozí pokuta půl milionu
Policie na dálnici zastavila kombajn, řidiči hrozí pokuta půl milionu
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Třeba si vzpomněl jak mu vykládal děda o kombajnových brigádách, kdy vážně jezdily Fortschrity (třeba taková 512) pomáhat s dřívější sklizni na jih Moravy.