Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Dobrý deň, zvažujem nákup detektora protector-zaujalo ma jeho riešenie ale nemôžem sa rozhodnúť ktorú radarovú anténu zvoliť, či Beltronics STi-R Plus euro, Beltronics 975e euro alebo Valentine One. Podľa návodu čo som našiel je možné pripojiť jednu z týchto troch možností. Je možné ich nejako zoradiť podľa kvality detekcie a falošných hlásení? Prípadne podľa funkcií. Je tu viac užívateľov tohto zariadenia tak snáď má niekto skúsenosť so všetkými 3 anténamy. Ďakujem Luky
Je to velice jednoduché:
975e - starší hlava, výborná detekce, sem tam FP po městě cca 1-2x za 100km. Mimo město skoro bez FP.
STi-R - dle mého názoru nejlepší hlava nyní, bez FP a detekce srovnatelné s 975e. Samozřejmě cena je vyšší.
Novinka bude STi-RM zbrusu nová hlava na Multarar a zlepšená detekce i v KA pásmu, ale ta zatím nevíme přesně kdy bude.
V1 - nezkoušel jsem, ale zavírat přenosný detektor do krabičky a dávat za nárazník, když na to výrobce nemyslí mi přijde trochu postavené na hlavu.
Hodně záleží kde budeš jezdit a taky na penězích...
975e - starší hlava, výborná detekce, sem tam FP po městě cca 1-2x za 100km. Mimo město skoro bez FP.
STi-R - dle mého názoru nejlepší hlava nyní, bez FP a detekce srovnatelné s 975e. Samozřejmě cena je vyšší.
Novinka bude STi-RM zbrusu nová hlava na Multarar a zlepšená detekce i v KA pásmu, ale ta zatím nevíme přesně kdy bude.
V1 - nezkoušel jsem, ale zavírat přenosný detektor do krabičky a dávat za nárazník, když na to výrobce nemyslí mi přijde trochu postavené na hlavu.
Hodně záleží kde budeš jezdit a taky na penězích...
Naposledy upravil(a) gebic dne stř 18 zář 10:31, celkem upraveno 1 x.
momentálně jezdím jak s P850(975e hlava) tak i STiR samotné...detekce prakticky stejné..někdy ten,někdy onen...ale je to rozdíl vteřiny takže pakticky stejné-výborné. Větší rozdíl udělá dobré umístění hlavy.
STičko zatím bez FP (najeto s ním mám zatím jen 600km)
P850 díky možnosti potlačení FP taky žádné nemá. Záleží kde se s tím jezdí...prážaci na 975e FP mají...Já jezdím ZL,JM a TN kraj a FP nemám.(najeto cca 15tis km...předtím se samotnou 975e cca 10tis km a měl sem FP minimálně)
Záleží na financích....otázka je jestli není pak lepší za ušetřené peníze za P950 doplnit P850 o AL
o Protectoru na V1 nevím, to asi néé...to je myslím úplně jiny produkt V1 voice gps
http://www.youtube.com/watch?v=w04ocD1k ... NZMNG6ysbQ
STičko zatím bez FP (najeto s ním mám zatím jen 600km)
P850 díky možnosti potlačení FP taky žádné nemá. Záleží kde se s tím jezdí...prážaci na 975e FP mají...Já jezdím ZL,JM a TN kraj a FP nemám.(najeto cca 15tis km...předtím se samotnou 975e cca 10tis km a měl sem FP minimálně)
Záleží na financích....otázka je jestli není pak lepší za ušetřené peníze za P950 doplnit P850 o AL
o Protectoru na V1 nevím, to asi néé...to je myslím úplně jiny produkt V1 voice gps
http://www.youtube.com/watch?v=w04ocD1k ... NZMNG6ysbQ
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Používám P950 i P850. Pokud máš volné prostředky, tak 950. Za to dostaneš opravdu povedený detektor. Pokud to bude volba i o penězích, tak s 850tkou chybu neuděláš...akorát se tu a tam ozve nějaký falešný poplach. Ale samotné detekce jsou na jedničku.
V1 jako vybastlená pevná sada vždy byla a je o ničem.
V1 jako vybastlená pevná sada vždy byla a je o ničem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ďakujem za informácie, vychádzam z informácií z návodu protector kde sú uvedené všetky tri možnosti. Len nemôžem nájsť viac informácii o Valentine One Voice GPS MAX ESP ktorý je vedený v návode spolu s Protector 950
"Frekvenční pásma detektoru (verze Protector 950cz a Valentine One Voice GPS MAX ESP)
Ka Narrow:
Ka1 33,800 GHz ± 100 HMz
Ka2 34,000 GHz ± 100 HMz
Ka3 34,330 GHz ± 130 HMz
Ka4 34,700 GHz ± 100 HMz
Ka5 35,100 GHz ± 100 HMz
Ka6 35,500 GHz ± 100 HMz"
"Frekvenční pásma detektoru (verze Protector 850cz a Valentine One Voice GPS MAX)
X-band 10.525 GHz ± 25 MHz
K-band 24.150 GHz ± 100 MHz
Ka-band 34.700 GHz ± 1300 MHz
Ka Narrow 34.0, 34.3, 34.7 a 35.5 GHz ± 80 MHz"
Ak to chápem dobre tak verzia 850 je zhodný s Valentine One Voice GPS MAX
a verzia 950 je zhodná s Valentine One Voice GPS MAX ESP
"Frekvenční pásma detektoru (verze Protector 950cz a Valentine One Voice GPS MAX ESP)
Ka Narrow:
Ka1 33,800 GHz ± 100 HMz
Ka2 34,000 GHz ± 100 HMz
Ka3 34,330 GHz ± 130 HMz
Ka4 34,700 GHz ± 100 HMz
Ka5 35,100 GHz ± 100 HMz
Ka6 35,500 GHz ± 100 HMz"
"Frekvenční pásma detektoru (verze Protector 850cz a Valentine One Voice GPS MAX)
X-band 10.525 GHz ± 25 MHz
K-band 24.150 GHz ± 100 MHz
Ka-band 34.700 GHz ± 1300 MHz
Ka Narrow 34.0, 34.3, 34.7 a 35.5 GHz ± 80 MHz"
Ak to chápem dobre tak verzia 850 je zhodný s Valentine One Voice GPS MAX
a verzia 950 je zhodná s Valentine One Voice GPS MAX ESP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
P850 má základ v 975tce; P950 v STiR+, což jsou obojí pevné sady jako takové. Valentine One je původně přenosný detektor, který někdo zavřel do plastové krabičky a vydává to za pevnou sadu.
P850 a P950 nemají vůbec nic společného s Valentine One.
Možná by jsi také mohl prozradit, z jakého návodu čerpáš takové prapodivné informace.
P850 a P950 nemají vůbec nic společného s Valentine One.
Možná by jsi také mohl prozradit, z jakého návodu čerpáš takové prapodivné informace.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
použil som google a hľadal : http://www.antiradary.net/navod-zarizeni/
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na Vašem místě bych zvážil také Beltronics 975e EURO s GPS úpravou nebo Stinger Card, které poskytnou stejný výkon za méně peněz. Zrovna v pondělí jsem měl zákazníka, který si přišel pro objednaný STi-R Plus a když na místě viděl demonstrační Stinger Card, tak změnil objednávku a namísto STi-R Plus si odnesl Card.luky62 píše: .. nemôžem sa rozhodnúť ktorú radarovú anténu zvoliť, či Beltronics STi-R Plus euro, Beltronics 975e euro alebo Valentine One.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
prosím oba vepře (ty so sou tady ohledně AR neustále vepři ), aby se zdržely konfliktního jednání, nebo to tu mmira zase zamkne...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jinak za mně jedině StiR(+)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.