Jaguar a dalsi britske zverstvo
Re: Jaguar a dalsi britske zverstvo
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
aha, sem debil no....rajce sem pouzil poprve, dekuji za opravu...
jo sedan, kombiky se delaj jen ve verzi xfr-s myslim (coz je jeste trosku tvrdsi).
ja okruhu jsem jeste nebyl (no uprimne ani nevim jestli tam s tim vyrazim, je to preci jen tezka krava), ale I na "okreskach" je to prekvapive mrstny auto no a pored se nemuzu nabazit toho zvuku pri podrazovani
jo sedan, kombiky se delaj jen ve verzi xfr-s myslim (coz je jeste trosku tvrdsi).
ja okruhu jsem jeste nebyl (no uprimne ani nevim jestli tam s tim vyrazim, je to preci jen tezka krava), ale I na "okreskach" je to prekvapive mrstny auto no a pored se nemuzu nabazit toho zvuku pri podrazovani
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
mmiro, test XE, dobře Ty!
to vypadá kura dobře.... speciálně ten podvozek, aji ta foukačka by asi šla zkousnout, ale kura, ta absence 6MT ....
dokad temu nedají manuál, nesouhlasím se slovem fajnšmekr v nadpisu testu....
to vypadá kura dobře.... speciálně ten podvozek, aji ta foukačka by asi šla zkousnout, ale kura, ta absence 6MT ....
dokad temu nedají manuál, nesouhlasím se slovem fajnšmekr v nadpisu testu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
s manualem by to byla dost bomba, ale i takto se i to hodne libilo. ale treba se dockame a oni tam tu skrin daji. jen mam obavu, ze to pak bude stat o dalsi ctvrt mega vic.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V MT verzii som sedel (dehet), a bol som velmi zvedavy na verdikt AF...a neda sa inak len suhlasit, pokym sa nerozsiri MT do vsetkych verzii tak je to z pohladu tych ktory ten koncept najviac ocenia, nekompletne a voci 3er stale len okrajovka...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
V drtive vetsine tam bude automat (to ale I v novejch bmw si myslim) ale hlavne se jich v cechach proda malo - takze pro uzivatele ojetin to asi nebude....bohuzel musim rict, ponevadz mne ojete XFR mile prekvapilo a bavi mne mocSnowman000 píše:V MT verzii som sedel (dehet), a bol som velmi zvedavy na verdikt AF...a neda sa inak len suhlasit, pokym sa nerozsiri MT do vsetkych verzii tak je to z pohladu tych ktory ten koncept najviac ocenia, nekompletne a voci 3er stale len okrajovka...
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
před chvílí sem v rožnově na bezině viděl Triumph TR6 convertible v British racing red...
a slysel jsi zvuk motoru?
Autoforum.cz
eee, jel sem (byl sem vezen) okolo
to jsi o dost prisel. ma to R6 s opravdu krasnym zvukem. par let zpet jsem mel tu cest se s tim svezt a nechalo to ve me supr dojem
Autoforum.cz