Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
Toto je dobra hloupost. V Holandsku hledali nejhorsiho ridice v zemi v ramci priznacne pojmenovane reality show "Allerslechtste chauffeur van Nederland?" a kandidaty posadili do auta, aby jim ukazali, co umi. A hle, ono se ukazalo, ze jsou to uplne lopaty. Tento finalista je opravdu zrucny, navic vypada jako dobry napad posadit mu do auta jeste nejakou damu dozadu...
Kdyz se na to tak divam, vzpominam na nedavnou debatu s jednim homofobnim kolegou na tema, ze gayove neumi ridit...
Kdyz se na to tak divam, vzpominam na nedavnou debatu s jednim homofobnim kolegou na tema, ze gayove neumi ridit...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Když už jsou dementní tito vybraní "řidiči" měl by být inteligentní alespoň ten štáb...
Časy - 3:20, 6:25, 7:50 a zejména ten buzík 14:20 a kde už málem někoho zabil - 33:25... Pak se diví, že skutečně někomu ublíží...
Časy - 3:20, 6:25, 7:50 a zejména ten buzík 14:20 a kde už málem někoho zabil - 33:25... Pak se diví, že skutečně někomu ublíží...
O co tam jde? Naklikal jsem si jen tebou vybrané časy a moc to nechápu.
2.016V 99kW
Měli plnit různý úkoly... V tý první části měli nejspíš čekat na rozsvícení červenýho světla a pak začít brzdit (světlo se asi nerozsvítilo a klidně projeli překážkou) a ten poslední byl test, kdy měli zároveň psát sms a něco dalšího sledovat a pak v cíli zastavit... Jak to dopadlo, je vidět...
Pokud to teda není celý nahraný...
Pokud to teda není celý nahraný...
-
- Autoškolák
No ono i to couvání bylo docela vtipný. Mimochodem, ti lidi fakt mají řidičák a můžou na cestu? To abysme za cvhíli jezdili 30 nebo se fakt pozabíjíme. Vždyť ta jedna ženská nebyla schopná pořádně jet ani rovně
Test Ferrari FF od Tiffa Needela. Nadsenim nesetri...
Skanz3n
Skanz3n
a to se jako ty lidi SNAZI? Pokud ano, tak nevim o co , vlastne pardon, omlouvamse, to neni vubec k smichu
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
uz jsme to taky hodne resili. To auto je mozna zajimavy a hezky.Ale jako Ferrari je osklivy
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
To by me zajimalo, proc kdyz se nekdo rozhodne projet SLR od Brabusu, udela to zrovna na tomto miste. Jako "borec" stejne neobstoji, na te rovince porad ubiral
Skanz3n
Skanz3n
Neco zajimavejsiho: "vybuch" deleneho kola pri prehusteni na kvalitnim zaznamu. Slysel jsem o tom, ze to dokaze zabit, kdyz to ted vidim, ani se nedivim...
Skanz3n
Skanz3n