a co vaha vzduchu?Arnie J píše:Doufám, že je to tady i na technické dotazy, kdyžtak mě přesměrujte jinam.
Poslední dobou se mi občas stane, že šlápnu na plyn a auto mírným cuknutím zpomalí (jakoby mělo nějakou chudou směs) a teprv potom vyrazí vpřed. Nevíte co to může být? Auto je E46 320d 110kW. Uvažoval jsem třeba nad zatuhlýma lopatkama od VTG, ale co jsem tak googlil, tak ono je to snad ani nemá
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
hm, clovek si ma asi napred precist vse, nez zareaguje
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jj
jinak díky všem za odpovědi
jinak díky všem za odpovědi
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Toto je docela zajimave dilko samo o sobe:
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... e-legende/
Ale co me prekvapuje a je to nalezite vyjadreno i v clanku - jako motor pouzili klasicky R6. Cekal bych spise postoj "moderni trivalec dokaze vice nez kdysi sestivalcovy motor"
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... e-legende/
Ale co me prekvapuje a je to nalezite vyjadreno i v clanku - jako motor pouzili klasicky R6. Cekal bych spise postoj "moderni trivalec dokaze vice nez kdysi sestivalcovy motor"
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Motor a kila dobrý, zbytek bych ani nemusel Možná ještě ten interiér se mi libí
vasco píše:Zaregistroval jsi, že už jsme v roce 2011?beaumont píše: nebo ještě lépe takhle :
To se tu můžeme hádat fakt dlouho, jestli jsou hezčí auta před Banglem, nebo pak Za mě je prostě nejlepší předFL E66 Ikdyž ty staré mám taky moc rád... Každopádně to co dělá BMW teď mi přijde asi nejhorší
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ano, ta to zprijemnuje Skoda, ze ma tak nevyrazna lytkamerlin píše:Aspon ze ta modelka je pekna
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Celkově by potřebovala trochu vykrmit...
Ja som bol v tom ze preferujete co najnizsiu hmotnost
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť