BMW Divize
Re: BMW Divize
Přesuneme se do NY na prezentaci 1M
BTW: E63 je pecka doufám, že bude někdy v garáži
BTW: E63 je pecka doufám, že bude někdy v garáži
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Já měl právě dva roky E24 635CSi rok 81 mezityp s E12 podvozkem a kastlí ale už vstřikovanou 635CSi, 218 koní a psí nohou na převodovce (jednička k sobě a dozadu). Mezitypy na mě asi opravdu vycházejí, teď jezdím 330d Touring 2001 s faceliftem ale starým motorem 135kW a pětikvaltembeaumont píše:No ale třeba právě podvozek měla E28 oproti E12 odlišný, resp. jinou přední nápravu. Vím to ze 6er (E24), která měla ve stejné karoserii nejdřív nápravy z E12 a pak z E28, přičemž vzhledově se toho změnilo minimum (patrný je snad jen jiný zadní nárazník).
E34 jsem bohužel nikdy neřídil, ale taky se mi vzhledově moc líbí
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
pomááááály temu začíínám věřit, už znám VINko, heč.....
Naposledy upravil(a) pavproch dne stř 18 kvě 19:17, celkem upraveno 1 x.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007 píše:nejlepsi byla stejne vzdycky jen
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
každej soudruh to má jinak, já zrovna e46 nemusím, ale nad pěknou e36 (sedan) slintám ešče dnes....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já si třeba myslim, že taková M3 CSL e46 je takřka nepřekonaný auto. Jasně, jsou rychlejší atd, ale tohle je prostě zlatý auto jako celek (byť ta na obrázku pokud se nemejlim není CSL ani Mko).
Weeper: To je 330d Pro me je jednim z vrcholu toto, uz jsem to sem daval drive...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
No ten je , to je M3 jakýho ročníku?
E46 je krasna ale toto je neprekonana klasika
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť