Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od pavproch »

@VS, x200X a mspx: chlopi, jasně že jo, ale když já strašně nerad někoho oblažuju výlevy "mám problém a nevím jaký"... takže počkám, až budu mít m4Zlika zase k dispozici ( fčíl je v nemocnici...), vyndám displej, přečtu hlášku (tím doufám definuju "problém") a hned potom zavolám L. že mám takový a makový problém a čo s tým udělat...

spokojeni? :ympray:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ešče dodatek: já totiž strašně nerad vypadám jako debil (páč už debil su).... ona totiž je stále dost velká šance, že je problém mezi volantem a sedačkou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

pavproch: to neni obtěžování...je to jeho práce, je s tím denně v kontaktu a jistě poradí...Já když si neveděl rady a nebo mě jen něco zajímá v nastavení tak ihned zavolám a pokecám...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

msp_x: takže aby člověk poslouchal, jak to pípá a co to znamená? Bezva...třeba když telefonuju nebo někoho v autě vezu... "promiň, buď ticho - poslouchám pípání, abych věděl, na co si mám dát pozor" Sorry, ale tohle je hodně low-cost řešení, které je ne jenom předpotopní, ale také hloupé.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

řidičBOB píše:msp_x: takže aby člověk poslouchal, jak to pípá a co to znamená? Bezva...třeba když telefonuju nebo někoho v autě vezu... "promiň, buď ticho - poslouchám pípání, abych věděl, na co si mám dát pozor" Sorry, ale tohle je hodně low-cost řešení, které je ne jenom předpotopní, ale také hloupé.
A když se s někým bavíš, tak při tom dokážes současně poslouchat další mluvení? Těžko. Stejně musíš přesunout pozornost. Během chvilky je jasné, o co se jedná a není nutné čekat, než se GPS vykecá.
Zapamatovat si těch několik málo (cca 5 hlavních) dost rozdílných tónů opravdu nevyžaduje vysoký intelekt.
K dalšímu lze podotknout jen to, že se zde jedná převážně o softwarové rozšíření funkcionality jednotky, takže výtky o předpotopním a hloupém řešení signalizace směřuj vůči Beltronicsu, jenž jednotku takto navrhl a vyrobil.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Bel ji ale dělá jen na pípání při měření radarem-takže není potřeba nad něčím přemýšlet: pípá=radar.
Je sakra velký rozdíl když mě to řekne česky kamera na červenou nebo začátek úseku a nebo to jen nějak začne pištět.
Je to každého volba co si koupí ale Já osobně bych si to nikdy nekoupil...to bych si opravdu raději koupil 975e a G1gps...
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

VS* píše:Já osobně bych si to nikdy nekoupil...to bych si opravdu raději koupil 975e a G1gps...
Tak o tom nepochybuji jako nepochybuji o pravých důvodech takového rozhodnutí.

Jen bych poznamenal, že GPS úprava rovněž odstraňuje otravné demo zvuky detektoru po zapnutí, implementuje použitelný CITY režim pro jízdu ve městě, umožňuje filtraci falešných poplachů podle souřadnic a omezení/vypnutí detekce podle aktuální rychlosti. Umí tohle kombinace neupravené 975 + G1GPS?

Komplikace spojené s instalací druhého přístroje již byly zmiňovány.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

975e nemá GPS takže to není možné, to víš sám...ale tichý start umí kluci z AR.NET dávno.

Jen detail-když si koupím nové zařízení 975gps tak automaticky nemám záruku od výrobce-jelikož je SW i HW upravená jednotka...takže u výrobce člověk nepochodí.
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

VS* píše:975e nemá GPS takže to není možné
No právě, není to možné.
VS* píše:ale tichý start umí kluci z AR.NET dávno.
Je tichý start součástí dodávané sady 975+G1GPS?
VS* píše:Jen detail-když si koupím nové zařízení 975gps tak automaticky nemám záruku od výrobce-jelikož je SW i HW upravená jednotka...takže u výrobce člověk nepochodí.
Beltronics USA se s tebou bude určitě o nějaké reklamaci bavit :) Reklamuje se u prodejce a navíc největší pravděpodobnost poruchy je v radarové hlavě, která je původní.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

ale abys mohl reklamovat hlavu musíš dodat kompletní zařízení-takže i s ŘJ...a když je do ní vrtané tak smolík.

čas ukáže co lidi budou kupovat raději...jestli tvoji domácí úpravu nebo kombinaci 975e+G1gps

navíc brzo příjdou další novinky od AR.NET tak kdo ví co bude pak žádané. Tady to asi nevyřešíme...
Odpovědět