Statistika - jak forum roste :-)
Re: Statistika - jak forum roste :-)
OK. Také nemám stádní názor. Stáda mám plné zuby. Ovčanům vládnou užiteční blázni. Začínám se v ČR cítit špatně. /zabít málo/ 90tá léta byla fajn. Sportovní auta nejsou můj koníček,jsem schopen jet na hraně i s Favoritem. Zážitek jako v Porsche
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Ja neberu "narocneho ridice" jako ridice Porsche. Narocny ridic, uzivatel, ctenar... je stav mysli, ne socialni postaveni. Nikdo z nas (krom Bonda ) nevyrostl na zamku, jednou jsem jezdil Skodou 105, jednou Porsche. Sam jsem se ale na veci dival vzdy stejne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Bond je ze zámku? Merlot vypit. Ende
To je přesný. Když jsem si svýho času na jednom fóru dovolil prohlásit, že v htp jezdím s meziplynem a trénuju brždění levou, tak jsem to hned schytal co že si nedovoluju v takovým krámu dělat takový věci. Stačilo změnit auto a pak sem měl klid. Spousta lidí jsou bohužel opravdu ovce. A já dodnes vzpomínám jak jsem si to v tý lehoučký haťapce v zatáčkách užíval ...pjanda píše:Ja neberu "narocneho ridice" jako ridice Porsche. Narocny ridic, uzivatel, ctenar... je stav mysli, ne socialni postaveni. Nikdo z nas (krom Bonda ) nevyrostl na zamku, jednou jsem jezdil Skodou 105, jednou Porsche. Sam jsem se ale na veci dival vzdy stejne...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
HTP ovšem krám je. To zcela jistě
však Bond taky ne..pro rady si chodí ke měpjanda píše:Ja neberu "narocneho ridice" jako ridice Porsche. Narocny ridic, uzivatel, ctenar... je stav mysli, ne socialni postaveni. Nikdo z nas (krom Bonda ) nevyrostl na zamku, jednou jsem jezdil Skodou 105, jednou Porsche. Sam jsem se ale na veci dival vzdy stejne...
Celkem příspěvků 35368 • Celkem témat 573 • Celkem členů 685 • Nejnovějším uživatelem je Volivovej volej
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III