WAZE
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
NIEEEEEEEEEEEEE!!!!
(ospravedlnujem sa vsetkym za zaseknuty Caps Lock )
Tak pokial nevyjde nejaky update (co asi urcite nie), kde by boli nove adresy tak som s mojim BB (a tez symbiani) nahraty...
(ospravedlnujem sa vsetkym za zaseknuty Caps Lock )
Tak pokial nevyjde nejaky update (co asi urcite nie), kde by boli nove adresy tak som s mojim BB (a tez symbiani) nahraty...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak trochu to chapem, ale zaroven ma to mrzi...nastastie mam spraveny uz spominany "workaround" tak ma to az tak neboli
Kazdopadne jednu pochvalu na waze a jeho uzivatelov a trasoplanovacov v Prahe. Nie len ze asi kazdy radar bol nahlaseny , no myslel som si ze nejaku tu skratku v Prahe a sposob ako sa dostat z jednej strany na druhu za svoj zivot uz poznam, nebol som v nej prvykrat, ale aby som to v piatok o 5 (iked cez prazdniny) urobil za tak kratko, bez cakania a rychlo...diky
Kazdopadne jednu pochvalu na waze a jeho uzivatelov a trasoplanovacov v Prahe. Nie len ze asi kazdy radar bol nahlaseny , no myslel som si ze nejaku tu skratku v Prahe a sposob ako sa dostat z jednej strany na druhu za svoj zivot uz poznam, nebol som v nej prvykrat, ale aby som to v piatok o 5 (iked cez prazdniny) urobil za tak kratko, bez cakania a rychlo...diky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Taky musim pochválit Waze, slepě jsem věřil v praze sygicu (převážně kvuli příjemnějšímu hlasu oproti waze) a ten dement mě normálně vedl přímo skrz Blanku Sygic optimista
Jen bych ve wazu prostě uvítal možnost nastavení vzdálenosti upozornění od nebezpečí, chápu, že záleží, kde to lidi nahlásí, ale radši budu informovaný kilometr dopředu než vletět za zatáčkou do laseru
Jen bych ve wazu prostě uvítal možnost nastavení vzdálenosti upozornění od nebezpečí, chápu, že záleží, kde to lidi nahlásí, ale radši budu informovaný kilometr dopředu než vletět za zatáčkou do laseru
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za to upozornovanie podla rychlosti bych sa tiez prihovaral, hlavne ak mam pustene navigovanie, waze o tom musi vediet dlho dopredu...
V US maju aj ine hlasy nahovorene pre waze
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=147574
Predpokladam ze CZ abo SK iny hlas nebude
V US maju aj ine hlasy nahovorene pre waze
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=147574
Predpokladam ze CZ abo SK iny hlas nebude
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne pát 04 zář 12:30, celkem upraveno 1 x.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ma zkusenost s waze v hustem prazskem provozu bohuzel tak pozitivni neni. z Butovic me na opacny konec Prahy vedla pres Radlickou, ktera byla zasekana az k waltrovce.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak buď ještě neměl data a nebo vyhodnotil, že to bude i tak nejrychlejší (nevím, co je opačný konec Prahy v tomto případě - nějaké Štěrboholy?). Co si tak pamatuju svoje ježdění po Praze (už je to pár let zpátky, teď se jí vyhýbám, když můžu), tak k Radlické není zrovna moc alternativ - možná zadem po Plzeňské nebo dneska teoreticky i okruh nebo se nějak promotat kolem "K Barandovu" a po Jižní spojce.mmira píše:ma zkusenost s waze v hustem prazskem provozu bohuzel tak pozitivni neni. z Butovic me na opacny konec Prahy vedla pres Radlickou, ktera byla zasekana az k waltrovce.
Jednou jsem takhle stál na Radlické dolů, tak jsem ještě s Columbusem v O2 dal zácpu a provedlo mě to nějakejma zahrádkama nebo co to tam bylo, vč. zákazu vjezdu
v podstate na vyjezd na HK, nevim presne, jak se to tam jmenuje. vyjet na okruh a pak treba i jen na barandak by mi netrvalo tu hodinu, co mi vzalo poskakovani po Radlicke
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne dokonca v polke navigovania oznamil, ze nasiel trasu ktorou mi skrati cestu o 2 minuty a potiahol ma skrz nejake sidlisko
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...