Pivní koutek
Re: Pivní koutek
Auta už nemají duši. Jsou to jen složité elektronické mrdky
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
některé pořád mají
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Moje auta maj duši. A elektronika toho novějšího má ještě navrch svojí vlasní duši, trucovitou.
TSs
-
- Spolujezdec
http://pivni.info/degustace/827-anonymn ... olska.htmlřidičBOB píše:... a jseš i nicotný znalec piva, jelikož sám přiznáváš, že ani nerozeznáš PU, kterou uvařili pšonci, Plzeň nebo Nošovice - a to pozná i můj pes. A s diletantama já čas neztrácím.
To jsem se sem zaregistroval, kdyz jsem videl, kolik stranek ma zdejsi Pivni koutek, ale zatim to vypada jen na samej flame, zadna fakta
bobuv pes to poznaboss-ivoss píše:http://pivni.info/degustace/827-anonymn ... olska.htmlřidičBOB píše:... a jseš i nicotný znalec piva, jelikož sám přiznáváš, že ani nerozeznáš PU, kterou uvařili pšonci, Plzeň nebo Nošovice - a to pozná i můj pes. A s diletantama já čas neztrácím.
To jsem se sem zaregistroval, kdyz jsem videl, kolik stranek ma zdejsi Pivni koutek, ale zatim to vypada jen na samej flame, zadna fakta
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu degustátoři jako prase... Čím se liší ode těch goesem zpochybňovaných ochlastů, které jsem já nazval štamgasty? :hm Ničím - takovýchto "milovníků" piva naseru do rána za kýbl a když se budu hodně snažit, tak i dva.Jedenáct českých pivařů, kteří mají Pilsner Urquell hodně vysoko na svých žebříčcích oblíbenosti, usedlo ke stolu v První Pivní Tramwayi v Michli, aby dokázali tu svoji pravdu.
A ty kecy o tom, že se to do CZ nedováží? Ano, oficiálně nikoliv, ale aziati, kteří jezdí na nákupy žehlících prken do Jeleniej Gory, tam rovnou vemou, do své vesnické hospůdky, i nějaký ten soudek. Šak proč by ne, když to ti experti typu Radek stejně nepoznají
Nicméně, když někdo zná alespoň přibližný postup při výrobě piva, tak jistě také ví, že výslednou chuť ovlivňuje voda. A ta je v PL jiná než v Plzni a ta je také jiná než v Nošovicích.
Odlišná chuŤ ale nepatří jenom k pivu - týká se třeba i výrobků firmy Coca-Cola, která je třeba v D úplně jiná než v CZ.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nebudu už zasahovat do vašeho vysoceintelektuálního dialogu.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
ti ten navrat moc dluho nevydrzelřidičBOB píše:BTW: tím podpisem chci jenom otevřít oko pJandovi, aby se zamyslel nad faktem, že kam vleze Ondrášík, tak jde veškerá diskuze do hoven. Takže já se vracím tam, kde Ty nejseš