Samosvorné diferenciály pro BMW
Re: Samosvorné diferenciály pro BMW
u brambora jak spotřeba ešče nevim.... u m4Zlika šla po instalaci kratšího diffu o 2 litry nahoru.... ale ta sranda za to stojí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...zvlášť teď, když je benzín za dobrou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to jo, kolega viděl kdesyk na vsetině naftu pod 25 a benál pod 26...
Takže malé technické upřesnění, abych někoho neuváděl vomil....
Nové diffy, co tam mám, nejsou z x3 (jak mi bylo původně sděleno), ale jsou to diffy z e9x xdrive AUTOMAT.... čili sem zkracoval 3.15->3.64 tj. "jen" o 13.6%....
Nové diffy, co tam mám, nejsou z x3 (jak mi bylo původně sděleno), ale jsou to diffy z e9x xdrive AUTOMAT.... čili sem zkracoval 3.15->3.64 tj. "jen" o 13.6%....
aha, to uz dava smysl. vsechny automatove verze maji kratsi dify.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak neska prvních cca 200km po sněhu se 40% drechslerem vzadu.... ajtakrajta, to je paráda dyž obě kola hrabou stejně....
je to fčíl výrazně čitelnější než to bylo s open diffem..... jezdil sem převážně s DSC on, ale pár úseků i "off" (bohužel ale v provozu a s okolím cesty nepříliš vyzývajícím k neplánovaným přistáním... ) .... musím ty lamely ešče někde pořádně p(r)ošuchat na zasněženém parkovišti.....
je to fčíl výrazně čitelnější než to bylo s open diffem..... jezdil sem převážně s DSC on, ale pár úseků i "off" (bohužel ale v provozu a s okolím cesty nepříliš vyzývajícím k neplánovaným přistáním... ) .... musím ty lamely ešče někde pořádně p(r)ošuchat na zasněženém parkovišti.....
Na pytel je, že jsou většinou vyjeté asfaltové koleje a dost špatně se na tom driftí, asfalt drží a na sněhu to chytá rychlý švunk. Je to o hubu.
Už do toho nejdu po hlavě, jak kdysi, holt už nejrychlejší léta mám asi za sebou
Už do toho nejdu po hlavě, jak kdysi, holt už nejrychlejší léta mám asi za sebou
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jo ty vyjeté pruhy (kura, je to led či asfalt?) a okolo sních, to je fakt z hlediska předvídatelnosti peklo
Nejlepsi jsou nejaky neudrzovany silnice, nebo prijezdovy komunikace apod. kde je souvisla vrstva snehu. Dneska zase trochu napadlo, tak se dalo sklouznout.
PP a jak se to chova se svorem vzadu a open diffem vepredu? Treba kdyz pridas plyn v zatacce, zacne se to pretacet nebo jen hrnout ven?
PP a jak se to chova se svorem vzadu a open diffem vepredu? Treba kdyz pridas plyn v zatacce, zacne se to pretacet nebo jen hrnout ven?
Nedame zase sraz u hypernovy? ...pavproch píše: .... musím ty lamely ešče někde pořádně p(r)ošuchat na zasněženém parkovišti.....
spíš hrnout ven než přetáčet, i dyž úplně čistě hrnutí se ven to není