co by se melo dit? vsichni hledali hranice sve i vozu a obcas se nekdou kouknul kousek za ne. nasledky nastesti minimalni.Arnie J píše:to zní, jako by se tam včera dělo něco divokého
Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nic moc, přibilo pár obrubníků, gum a možná nějaký ty ploty kolem - jinak je to starý dobrý CzechRing. Těch sloupů z gum je tam možná až moc, ale není problém si je autem odstranit (osobně vyzkoušeno, má hranice byla cca 1m za těma gumama ) .charger píše:Změnilo se něco na CZringu od minulého roku a Autoforum track day? Dodělali tam něco?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
nove jsou jen okruhove obrubniky v oblasti od sjezdu z runwaye pod most dozadu. u tehle cesty nastesti zmizela svodidla. jinak asi niccharger píše:Změnilo se něco na CZringu od minulého roku a Autoforum track day? Dodělali tam něco?
edit: jarka me predbehl
Autoforum.cz
Škoda,mě osobně se tam líbila,bo průjezd u nich měl koulemmira píše:u tehle cesty nastesti zmizela svodidla
Alfa Romeo GTA
Těch koule nutných úseků tam i přes tuto úpravu pár zůstalo . Mě se z tohoto pohledu nejvíc líbí úsek po podjetí mostu, kde pokud to člověku nevyjde se toho dá taky hodně napáchat.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tech mist, kde se toho da napachat, je tam opravdu hodne. v jednom z prvnich kol jsem vzal tu hlavni zatacku u zdi dost rychle a na konci zdi mi pak chybelo tak 10 cm od zrcatka.
Autoforum.cz
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
v listopadu jsem si na auto nakreslil takové tři černé pásečky o jeden ten gumový sloupjarka píše:Nic moc, přibilo pár obrubníků, gum a možná nějaký ty ploty kolem - jinak je to starý dobrý CzechRing. Těch sloupů z gum je tam možná až moc, ale není problém si je autem odstranit (osobně vyzkoušeno, má hranice byla cca 1m za těma gumama ) .charger píše:Změnilo se něco na CZringu od minulého roku a Autoforum track day? Dodělali tam něco?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
bloody: Taky mám, ale jen dvě - ani sem si nevšiml kdy se mi to přihodilo...
-
- Řidič začátečník
já mám jednu a dokonce ani není černá, ale rezavá