Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Tedy, když už někdo udělá upgrade displeje ála TESLA centrální displej lidstva, tipnul bych si, že přidá i rozlišení zadní kamery, aby ten efekt k něčemu i byl... A ono ne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Je nekde k dispozici seznam ukonu, ktere obsahuji jednotlive servisni prohlidky u Tourana? Nejde mi o plny detail, spis neco ve smyslu "olej, jeden filtr, druhej filtr, atd).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Určitě...a není důvod, aby ti to servis neposkytnul.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Chci dat totiz auto na vymenu oleje uz po prvnich 15k km (ne po 30k km, resp. az se auto rozmysli, ze je ten spravny cas) a nevim, zda mam chtit je tu vymenu a nebo celou garancku.
Člověče, neříkals, že by ti doma ta žlutá neprošla?
Já k tomu mám furt ambivalentní vztah - mám rád výrazné barvy, ale nejsem si jistý, jestli tohle je ono.
A koukám, že na tu navi bych si normálně asi koupil nějakou antireflexní/matnou fólii a nalepil to. Ty otisky jsou fakt peklo :-/
Já k tomu mám furt ambivalentní vztah - mám rád výrazné barvy, ale nejsem si jistý, jestli tohle je ono.
A koukám, že na tu navi bych si normálně asi koupil nějakou antireflexní/matnou fólii a nalepil to. Ty otisky jsou fakt peklo :-/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
dyť taky že neprošla A upřímně - nenašel jsem jediný rozumný argument, proč bych to měl vyměnit...ale tak nakonec - je to jenom FL a ne nový model.
Tak nějaká dlouhodobější spotřeba...kde se ta sedmička moc neprojevuje, protože to je velmi malý poměr dálnice vs. město:
...ty otisky jsou opravdu peklohnus!
Tak nějaká dlouhodobější spotřeba...kde se ta sedmička moc neprojevuje, protože to je velmi malý poměr dálnice vs. město:
...ty otisky jsou opravdu peklohnus!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Předpokládám, že to má furt těch 50 litrů nádrž? Nebo pro 4x4 mají větší?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě ani nevím, jak velkou to má nádrž - ale řekl bych někde mezi 50 - 55l
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time