Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS* píše:tak ještě je možnost koupil Bel 975e a později udělat upgrade na Protector 850cz....
To už je lepší koupit přímo Beltronics 975e EURO s GPS úpravou a vyjde ho to na stejné peníze jako jinde 975e bez GPS. Pokud pak bude chtít pár (nepodstatných) věcí navíc, jako je třeba kniha jízd nebo hlasový výstup v češtině, tak si může za cca 20.000 Kč dokoupit upgrade na Protector, ale osobně bych za to dalších 20.000 Kč nedal.

Nebo si může koupit testovací Stinger Card za cenu Beltronicsu 975e EURO a bude mít top detektor s vysokou citlivostí, minimálním množstvím falešných poplachů a aktuální databázi (skoro) celé Evropy, která je minimálně v CZ/SK části lepší a vychytanější než databáze Protectoru a Geneva.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

jen bych dodal že Protector je profesionálně vyráběný, homologovaný a s SW podporou výrobce...navíc možnost propojení s AL a vše ovládat jediným tlačítkem.
oproti vaší 975gps kterou doma bastlí msp_x a kterou nikdo ještě neviděl tak je to nebe a dudy ;-)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Takže 975e GPS "nikdo ještě neviděl", ale VS již ví, že je to podomácku vyráběný bastl od msp_x, na rozdíl od "profesionálně vyráběného, homologované a s SW podporou výrobce Protectoru".

Kdybych chtěl být hnusný, tak bych napsal, že když jsem poprvé viděl tu kaši levných elektrikářských kabelů a nevzhledných plastových krabiček na elektroniku nacpané v bílé kartonové krabici, podobné krabici na zákusky nebo dorty, tak jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo plakat. Kdybych chtěl být ještě hnusnější, tak bych řekl, že msp_x by něco takového vyrobit nedokázal, minimálně ne pro finální prodej, protože by se za to styděl. Ale já hnusný nebudu, ať si každý vybere, co se mu líbí a co mu vyhovuje. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Antiradary.cz: S váma nemá smysl diskutovat, protože to co zde píšete jsou jen demagogické bláboly. Případní zájemci o radarové detektory se mi mohou ozvat a garantuji jim, že se o ně postaráme k jejich spokojenosti ostatně stejně jako o několik tisíc zákazníků před nimi a rozhodně líp než vy (po všech stránkách). Ostatně na internetu se hodně lidí podělilo o pozitivní zkušenost s naší společností a asi by jste marně hledal referenci negativní. Takže asi tak...

msp_x: Je to tak jak jsem psal. Nepřijde mi na tom nic nepochopitelnýho! Nezbývá než ti doporučit, aby sis to ještě jednou přečetl! A přestaň ze sebe dělat blbýho. :ymhug:
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

a on to snad není bast od msp_x?? :-)
navíc neodzkoušený(krom hlavy 975e-ta je OK ale nikdo neví co udělá ten nový tišťák od msp_x) stejně jako stinger když ste ho začal prodávat a pasoval na jesfičku na trhu...s Protectorem jezdilo hodně lidí hodně měsíců aby se otestoval než šel do prodeje
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

gebic píše:Antiradary.cz: S váma nemá smysl diskutovat, protože to co zde píšete jsou jen demagogické bláboly.
Myslím, že je to přesně opačně, demagogii tady provozujete jenom Vy, viz. poruchovost u AL G9/RX/RX2 nebo pohádky o tom, jak si dávám zaplatit záruční opravy. Máte ovšem pravdu, že tato diskuze nemá smysl, což jsem psal hned na začátku.
gebic píše:Případní zájemci o radarové detektory se mi mohou ozvat a garantuji jim, že se o ně postaráme k jejich spokojenosti ostatně stejně jako o několik tisíc zákazníků před nimi a rozhodně líp než vy (po všech stránkách).
O tom nepochybuji, že budou spokojení, ovšem někteří jenom do té doby než zjistí, že podobně účinné zabezpečení mohli mít za 1/2 nebo 2/3 ceny, kterou zaplatili. To už vám ale neřeknou a rovnou přijdou za mnou. :p
VS* píše:... ale nikdo neví co udělá ten nový tišťák od msp_x)...s Protectorem jezdilo hodně lidí hodně měsíců aby se otestoval než šel do prodeje
Sice jste to neviděl a vůbec nevíte, jak je to udělané a jak se to testovalo, ale už předem víte, že to nemůže být spolehlivé a dostatečně otestované ... :D

Napíši jenom, že databázi to má podstatně přesnější než Protector a nepípá u starých Traffipaxů a krabic na Ramery, které tam již 5 let nejsou a nikdy nebudou, stejně tak u kamer na červenou pípá jenom u směrů, které se opravdu sledují.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

nikde nepíšu že to nemůže být spolehlivé ale že nikdo neví jak spolehlivé to bude...ani vy sám to nevíte jelikož se to sotva dokončilo a msp_x není firma ale domácí kutil-takže kdo ví jaká bude podpora výrobce za několik měsíců.
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

gebic píše:msp_x: Je to tak jak jsem psal. Nepřijde mi na tom nic nepochopitelnýho! Nezbývá než ti doporučit, aby sis to ještě jednou přečetl!
Ja vidim jen to, ze pokazde pises neco jineho. Nejdriv "pred peti lety", t.j. RX + RX2, pak jen RX a nakonec pry jen RX2 za posledni 2 roky.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS* píše:nikde nepíšu že to nemůže být spolehlivé ale že nikdo neví jak spolehlivé to bude...ani vy sám to nevíte jelikož se to sotva dokončilo a msp_x není firma ale domácí kutil-takže kdo ví jaká bude podpora výrobce za několik měsíců.
Za úpravu zodpovídám já jako prodejce, zákazníka zbytek moc zajímat nemusí a jelikož jsem na trhu skoro 18 let, tak je jasné, že jej za pár měsíců nepošlu do (_!_).

Kromě toho, s novým Beltronics 975e EURO to má za stejnou cenu jako samotný detektor u jiných prodejců, takže má vlastně GPS funkce a další inovace zdarma. V záruční době nic řešit nemusí, případné problémy padají na triko prodejce a když se mu to náhodou pokazí po záruce a já nebudu k dispozici, tak si jenom za pár tisíc koupí novou řídící jednotku a bude mít standardní Beltronics 975e EURO. Může si rovněž koupit přestavbu na Protectora, ale zaplatí za ní dalších cca 20.000 Kč a také u něj není za pár let nikde garantována podpora.

A kdo přesto nechce riskovat a nelíbí se mu samo-doma vylepšení typu 975e GPS a Protector, tak si koupí za stejné peníze Stinger Card, kde má zajištěnou tovární podporu zavedeného výrobce.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

a nebo si rovnou může koupit 975e u výhradního zastoupení a GPS funkce dostane taky...navíc v češtině....jelikož AR.NET k975e dávají G1 GPS gratis...
Odpovědět