Koronavirus
Re: Koronavirus
Uvidíme, až Maláčová to OČR navýší. Jestli náhodou děti samostatný bejt nepřestanou.
Jinak jednatel říkal, že COVID už dle chování státních úředníků není problém. Včera ho nějakej chlap z IBP prudil nevyžádaným telefonátem, zda firma dodržuje platovou rovnost žen a můžu na stejných pozicích.
Jsem rád, že zatímco firma teče desítky tisíc denně do "karantének", nemocenských a dalších nákladů, které to způsobuje, úředník má pořád slunce v duši a čas na píčoviny.
Jinak jednatel říkal, že COVID už dle chování státních úředníků není problém. Včera ho nějakej chlap z IBP prudil nevyžádaným telefonátem, zda firma dodržuje platovou rovnost žen a můžu na stejných pozicích.
Jsem rád, že zatímco firma teče desítky tisíc denně do "karantének", nemocenských a dalších nákladů, které to způsobuje, úředník má pořád slunce v duši a čas na píčoviny.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kata ... .seznam.cz
Hele ale jestli už i Babiš přiznal, že je to špatný a že nejsme nejlepší na světě, tak to jde asi fakt do tuhýho ne?
Hele ale jestli už i Babiš přiznal, že je to špatný a že nejsme nejlepší na světě, tak to jde asi fakt do tuhýho ne?
Dovolená v karibiku jako služebka to slyšim často od lidí co nemaj ani živnost natož firmu.
last of the V10
Je to sice fakt off-topic, ale nedá mi to. Dejme tomu, že podnikáš v určitým segmentu, který má co do činění s IT. Zjistíš, že v Las Vegas se pořádá CES. No zkrátim to, pak už je na tobě co si všechno si do takový "dovolený" v USA dokážeš zahrnout a náležitě si to užít...
No ono je to na tobě jenom dokud se na to někdo nepřijde podívat. Asi jako když Cross myslel, že bude dělat natáčení klipů...
Ale zrovna ty patříš mezi zaměstnavatele, kde ten sociální smír určitě jepavproch píše:Omil, aspoň teda fpřypadku mé firmy - mám pár lidí, se fšema zadobře a tykačka a přesto se vůbec před koncem roku nerozpakují přijít "přidej" (teda aspoň někteří, ti neostýchaví)... sem zvjedaff, kdy zas letos přijdou...jerry píše: Často majitel vede sám firmu, zná se osobně s většinou zaměstnanců, tam většinou panuje sociální shoda a spokojeni jsou všichni.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ano, to zcela normální lidská vlastnostM.Z. píše:Já se je snažím preventivně předejít, každoročním mírným zvyšováním hodinovky, ale dělám to s největším sebezapřením
Nicméně, je to nezbytnost, i z hlediska nekalých praktik konkurence s přetahováním techniků.
Fakt je ale ten, že vždycky budou mít málo...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já s tím každoročním zvyšováním ve svých (neveřejných) úvahách (o firemních peněžních tocích) taky automaticky počítám, ale schválně jim to neoznamuju, nechávám přijít s prosíkem, aby měli pocit, že si to na mě úspěšně "vynutili"...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Můj názor na věc napsal ExFun. Obě strany budou vždy plakat a tvrdit, že už couvnout nejde ani o kousek, jak je zlá doba atd. Proto se musí dojít ke kompromisu a to je to vyjednávání, jeden potřebuje druhého. Je to normální, jen ty se nad tím někdy rozčiluješStepan píše:Jerry: to není odpověď na moji otázku. Já se ti snažím vysvětlit že v realitě ceskyho podnikatelskýho prostředí není moc z čeho přidávat. Zdržovat není kam, nemůžeš se cenou rovnat Němcům. Neprodal bys.