![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Herní auto simulátory - XBOX, PS,PC
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Herní auto simulátory - XBOX, PS,PC
Tak som sa konecne pridal aj ja do klubu Assetto Corsa. Steam ma teraz celkom fajn akciu (komplet balik s 11 DLC zo 79€ na 7,9€) tak som si urobil k vianociam trosku radost, nech ked uz nemam to Toyobaru, nech sa na nom aspon na PC povozim ![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak musim rict ze to novy asseto corsa evo i kdyz je v predbeznym pristupu je uplne bozi. Fyzika aut velmi povedena a prijde mi to o chlup tezsi nez predchozi verze, je tam jakoby vetsi setrvacnost aut. Kdyz se utrhnou v puvodni verzi, prislo mi, ze bylo lehci dostat auto zpatky pod kontrolu. Paradni trening na driftovacky
Jestli mate volant tak doporucuju. Jsem za to rad, tato zima je desna na snih, takze s autem jsem se vubec nepoklouzal :-/
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Hmm, tak to vsechna cest...
Btw koukam, ze se tohle tema moc nehybe. O stranku zpatky jsem psal o triletem a devitimesicnim synovi. Uz oba chodi do skoly i kdyz sli o rok pozdeji![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Btw koukam, ze se tohle tema moc nehybe. O stranku zpatky jsem psal o triletem a devitimesicnim synovi. Uz oba chodi do skoly i kdyz sli o rok pozdeji
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)