VW Golf GTI
Re: VW Golf GTI
zajimavy jak VW porad neumi delat podvozky kdyz je to i na 17" tvrdy a pritom se to v zatackach kolibe jak kacena
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Provokatére
Na 17" v comfort modu to je stejně měkký jako 5er a ve sport modu stejně tvrdý jako 1er s Mpaketem. Bohužel je normální a sportovní mod nepoužitelný mimo německé dálnice, protože auto odskakuje...
Na 17" v comfort modu to je stejně měkký jako 5er a ve sport modu stejně tvrdý jako 1er s Mpaketem. Bohužel je normální a sportovní mod nepoužitelný mimo německé dálnice, protože auto odskakuje...
No, 17tky ujdou, ale pravda je, ze zatacky jsou nic moc, ale to dle mne muze vyresit vymena za sportovni stabilizatory, ne? Nevim, jestli jsou na GTI stejne, jako u klasiky. No a samozrejme nejlepsi by bylo vymenit jeste tlumice i pruziny:)
Tedy, to pisu o MKV, VI je na tom jinak:)
Tedy, to pisu o MKV, VI je na tom jinak:)
U VI má GTI jiný stabilizátory, tlumiče i pružiny.
Goggy píše:Deli píše:To si právě myslim
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Jo, to je snad ještě horší, než když jsem kdysi jezdil v zimě s RSem na plechách...
Mně to přijde dost v pohodě. Kdyby tam nepřekážely brzdy, tak bych klidně ještě palec ubral
2.9T RWD
Tak nevím - má GTI omezovač rychlosti? Na nejmenovaném dálničním klesání jsem zkoušel, co to dá a u 254 km/h (tachometrových) jsem vyměkl, protože jsem nechtěl vyděsit to BMW v levém pruhu přede mnou. Ale autu se ještě chtělo (a to už to nebylo v klesání, to jsem využil k rozjezdu)
Někdy zkusím i s GPS, tipuju to kolem 240 - 245.
Jenom si moc nedokážu představit takhle jezdit pořád, rozdíl rychlostí oproti ostatním je obrovský a chtělo by to účinnější brzdy.
Někdy zkusím i s GPS, tipuju to kolem 240 - 245.
Jenom si moc nedokážu představit takhle jezdit pořád, rozdíl rychlostí oproti ostatním je obrovský a chtělo by to účinnější brzdy.
Pokud vím, tak nemá, při tachometrovém 255 je to dle GPS kolem 236km/h a myslím, že na rovince to více nedá. Upraveným Edition 30, které teď jezdím jsem dal myslím lehce přes 270km/h na tachometru a doufám, že když s ním skončím, ještě se to zlepší
Tady něco: http://www.youtube.com/watch?v=DiVL6RYFKvk
Tady něco: http://www.youtube.com/watch?v=DiVL6RYFKvk