BMW Divize
Re: BMW Divize
Toho Mustanga schvaluju a šel bych ideálně do nového. Trh ojetin je plný zánovních bouraček...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak vrzání - neska ráno (ešče sucho) to už zase vrzalo na hrbolatém jako vždycky, fčíl sem ale brmbrmbrm v dešti a ..... nevrže to = musí to být nějaký "suchý" spoj někde, do kterého dyž nateče dešť. voda, tak je klid. Du pátrat dál.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mě teda fakt zajímá konec téhlé vrzací anabáze...to bude úplná kravina.
Já sem takhle řešil v MX-5 před pár lety divný šuchnutí ale jen při brždění a někdy při rozjezdu. Pak sem rozklíčoval, že to je spíš při intenzivním brždění - ale ne vždy. Pachatele byste nevymysleli - tuba lentilek a reflexní vesta. Dcera nechala pod sedadlem poloprázdnou tubu lentilek a ta spolu se zapadlou reflexní vestou dělal brikule. Někdy se tuba zamotala do vesty, tak to našuchalo, někdy lentilky jezdily volně...
Já sem takhle řešil v MX-5 před pár lety divný šuchnutí ale jen při brždění a někdy při rozjezdu. Pak sem rozklíčoval, že to je spíš při intenzivním brždění - ale ne vždy. Pachatele byste nevymysleli - tuba lentilek a reflexní vesta. Dcera nechala pod sedadlem poloprázdnou tubu lentilek a ta spolu se zapadlou reflexní vestou dělal brikule. Někdy se tuba zamotala do vesty, tak to našuchalo, někdy lentilky jezdily volně...
Dyž řídím (po hrbolatém) tak to slyším uvnitř v autě odněkud zezadu, ale nerozpoznám, odkud to jde (zevnitř auta?, zvenku = z podvozku?). Fčíl mě napadlo, že (až zas bude brambor2 suchý = bude vrzat), tak rozmístím chlapy podél té hrbolaté cesty aby vyposlechli, esli to vrzání je slyšet i zvenku dyž pojedu okolo nich.
Pokud nechces starosti tak mustang je urcite super. Ale zase to stare bmw ma taky nejake kouzlo. A cekal bych, ze pokud udelas takovy vetsi servis, nemusely by nasledne byt dalsi velke starosti.jerry píše: ↑čtv 16 kvě 13:37 Dnes jsem mluvil s Jaraxem. Z rozhovoru mám dva zásadní dojmy. Pozitivní dojem, že bmw speciálně 650 hodně rozumí. A je to chlap, co ví, o čem mluví Negativní dojem, že i na autě s malým nájezdem s dobrým zacházení a přes 15 let bude potřeba přetěsnění, výměna gumových hadic, silentbloků, zkrátka poměrně velká oprava
...
Ted me zaujalo tohle.
https://www.pistonheads.com/news/ph-ger ... tion/48537
Krasny restomod Verim ze s tim motorem to bude moc prijemne pojezdeni. (tloustka gum na tech r20 je az obscene nizka )
Neska sem nic nového nevypátral, ale ověřil sem si, že stačí chvilka deště a vrzat to okamžitě přestane = musí to být nějaký pohyblivý spoj zvenku auta.
Jo, a neska sem vypozoroval další: Když sem vyjížděl, tak sucho a vrzalo, o kousek dál ale potoky hluboké vody po průtrži mračen = okamžitě to přestalo vrzat, čili musí to být něco na podvozku, kam se dostane voda stříkající od kol. Já NATO přijdu!
Vrže to (dyž ráno vyjedu suchý) čímdáltím víc/hlasitěji, (nic sem s tím nedělal), neska ujeto pár desítek km v suchu a fčíl to už (zase pro změnu) nevrže. Cipísek sem zvjedaff, kdy/esli NATO přijdu, co to je.
Další pokus (s nadějí na konec vrzání): Neska ráno, dyž sem jel do prce (sucho), tak vrzalo fest, dal sem to Liborovi, sundal zadní kola, ale nezvedal = nechal zatížené a přišel NATO, že kost zadního stabilizátoru (tělem = tou rovnou tyčovou částí) dře o stabilizátor, tak ji wyhnul, aby nedřela. Du to projet/vyzkoušet.
Naděje je posílena, nevrže to. Budu to dál sledovat.