Chlubítko univerzální
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chlubítko univerzální
já mám nějakou Yamahu a lze to ovládat u mobilem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zalezi co od toho ocekavas... zakladni kousky jde sehnat asi pod petku nejaky mid-level okolo desitky a vysPředseda píše:Co stojí takovy reciever? A dá se ovládat hlasitost pomocí ovladače TV? Nemám rád když pak mám mrtě ovladačů
(podle toho, kolik budes "zivit" kanalu a taky jakym vykonem)
jo hlasitost to umi, ale nevim jestli to funguje u vsech znacek stejne(zalezi asi taky na znacce telky)
jinak to jde kontrolovat i apkou v tydliphonu...
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pokud to propojuje HDMI kabelem, tak by to umět mělo i s ovladačem TV
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to bych bral.. Atmos, 5.1.2, možnost nastavovat jednotlivé kanály, ACR (ideálně eACR) a jsem dobrej (y)
mno vstupuje do toho vice faktoru...řidičBOB píše:pokud to propojuje HDMI kabelem, tak by to umět mělo i s ovladačem TV
zalezi taky jak moc "chytra" je ta televize a jeji UI...
ale doma mame nekolik let starou Panasonic a s tim receivrem si rozumi...
jedine vyzkouset
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
vsechny ty znacky receivru maji taky auto ladeni tech kanalu vetsinou pomoci externiho mikrofonu, pomoci ktereho ten receiver spocita optimalni naladeni jednotlivych kanalu...Předseda píše:to bych bral.. Atmos, 5.1.2, možnost nastavovat jednotlivé kanály, ACR (ideálně eACR) a jsem dobrej (y)
nebo jak jsem rikal drive, vsechno manualne
Edit: auto nastaveni je taky dobre pokud se jedna o atypickou mistnost
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
skrz ten mic jsem o tom slyšel.. to je dobry. Tak jen pls hoďte nějaky odkazy na ty recievery.. v tom se vůbec nevyznam. Koukal jsem jen na ty soundbary
ja se v ceskych shopech nevyznam, takze sorry...
jinak ty znacky se moc nelisi...
hlavne aby to melo 7.1 kanalu jako minimum, takze to bude 5.1 a ty dva zbyle surround se daji prave hodit na strop jako atmos
a taky aby to melo podporu atmos a dtsx pro dekodovani
pokud to bude model z konce roku 2019 az 2020 tak to vsechno asi bude mit vsechny podobne ficurky jako pripojeni na Alexu a internetove hudebni uloziste ...
ma draha polovicka tak akorat nakeca Alexe co chce poslouchat a pak uz jen hraje sama treba z playlistu
jinak ty znacky se moc nelisi...
hlavne aby to melo 7.1 kanalu jako minimum, takze to bude 5.1 a ty dva zbyle surround se daji prave hodit na strop jako atmos
a taky aby to melo podporu atmos a dtsx pro dekodovani
pokud to bude model z konce roku 2019 az 2020 tak to vsechno asi bude mit vsechny podobne ficurky jako pripojeni na Alexu a internetove hudebni uloziste ...
ma draha polovicka tak akorat nakeca Alexe co chce poslouchat a pak uz jen hraje sama treba z playlistu
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Čelil sem (a vyčelil) zapeklité otázce pro kutily domácí: Jak připevnit skřínku (určenou k zavěšení na zeď) obsahující "tuny" knížek na nenosnou sádrokartonovou stěnu?
Odpověď by kutil domácí: Vyrobím si pod tu skřínku nožky, které přenesou váhu do podlahy a tímpádem zavěšovací šrouby v sádrokartonu žádnou váhu nenesou.
Odpověď by kutil domácí: Vyrobím si pod tu skřínku nožky, které přenesou váhu do podlahy a tímpádem zavěšovací šrouby v sádrokartonu žádnou váhu nenesou.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A když ji položíš rovnou na zem, tak si ušetříš práci s těma nožkama.