Je to lesklé.Deli píše:Jinak pokud je to matné, jako ta moje modrá (a taky to byl jeden z důvodů proč jsem nevzal bílou), tak to není moc plastové, resp. vůbec to nepůsobí lacině
Telefonologie
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Telefonologie
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Neeebyl...Deli píše:N8 měla dost plechu, horčík nevim jestli tam byl
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mou zkušenost s telefony HTC bych hodnotil stejně.Volivovej volej píše:Utrápenou uživatelskou zkušenost, co jsem s HTC udělal, si znovu zopakovat nechci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Že? Ještě jakžtakž překousnu Sense; graficky je udělaný dobře, i když obsahuje hromadu bloatwaru, je hodně žravý a vyskytuje se i na telefonech, které ho nezvládají, takže pak často kolabuje a paralyzuje celý telefon. Jenže on už ten hardware… v porovnání s Nokií, kterou jsem měl předtím, a iPhony, co jsem měl poté, na tom bylo všechno kvalitativně horší tak o dvě třídy, možná víc. Ale fakt úplně všechno, do posledního šroubku. HTC ode mě dostal šanci, kterou totálně zvoral - od té doby má smůlu a dveře ke mně zavřené.
Nemám po pravdě důvod si myslet, že cokoli jiného z východoasijské produkce by mělo být lepší. Ale nevadí; už zatraceně dlouho jsem neviděl mobil z těchto končin, co by se mi líbil. Co jde odtamtud, je pro mě hromada neidentifikovatelného generického plastu.
Nemám po pravdě důvod si myslet, že cokoli jiného z východoasijské produkce by mělo být lepší. Ale nevadí; už zatraceně dlouho jsem neviděl mobil z těchto končin, co by se mi líbil. Co jde odtamtud, je pro mě hromada neidentifikovatelného generického plastu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U mě dostal poslední šanci OneX, který to prosral úplně a od té doby mne už tato značka přestala zajímat. A to jsem měl od ní celkově asi 8 nebo 9 různých modelů. Pomalu se mi ten záběr zužuje...bohužel je blbé to, že jsem přišel na fakt, že iP mi splňuje vše, co od tlf potřebuji a dělá to na jedničku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Chtěl bych si víc vyzkoušet ten Windows Phone. Taky se mi nelíbí, že iOS pro mě má být jediné východisko. Asi se poptám na Twitteru, kdo by mi co půjčil…
jakože 820 a 920?Volivovej volej píše:Je to lesklé.Deli píše:Jinak pokud je to matné, jako ta moje modrá (a taky to byl jeden z důvodů proč jsem nevzal bílou), tak to není moc plastové, resp. vůbec to nepůsobí lacině
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
puč si, já bych to chtěl taky vidět N9 taky nebudu mít navždyVolivovej volej píše:Chtěl bych si víc vyzkoušet ten Windows Phone. Taky se mi nelíbí, že iOS pro mě má být jediné východisko. Asi se poptám na Twitteru, kdo by mi co půjčil…
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jó. Černý jsou matný.Deli píše:jakože 820 a 920?
Jenže jestli mi někdo něco půjčí, tak to bude leda 8X. By HTC.Deli píše:puč si, já bych to chtěl taky vidět N9 taky nebudu mít navždy
na černou ti víš co
ježišmarjá
ježišmarjá