Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Dobrý den lidi. Mám menší dotaz. Mám Fiata Tipo (1.6 asi). Rád bych se zeptal co mám dělat když se kousnul motor. Co se musí vyměnit. Dále zda je možné jezdit s autem bez úprav ve většim terénu. A zda je možné vyměnit motor (bez úprav) za nějaký jiný např. Škoda (120)
Děkuji za vaše rady.
Děkuji za vaše rady.
Naposledy upravil(a) brona4545 dne pon 18 črc 16:34, celkem upraveno 1 x.
Kojetín jo?? DIXI tam ho sežerou
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Dix: Moc děkuji.Alespon někdo kdo na netu nemachruje jako jiný.
Co "viměnit" nevím. Vyměnit by se musel celý motor, u Tipa se nevyplatí jakákoliv oprava.brona4545 píše:Mám Fiata Tipo (1.6 asi). Rád bych se zeptal co mám dělat když se kousnul motor. Co se musí viměnit.
Ano, ale jen velmi, velmi krátkou dobu. A bez motoru dokonce ještě o něco kratší.brona4545 píše:Dále zda je možné jezdit s autem bez úprav ve většim terénu.
Pokud opět myslíš "vyměnit", pak zajisté ano. Jen ten motor ze Škodovky nepůjde připojit na převodovku, chlazení a další drobnosti, takže to nikdy vlastní silou nepojede. Ale pod kapotu ho klidně nacpat můžeš. Tím se (už) nic nezkazí.brona4545 píše:A zda je možné viměnit motor (bez úprav) za nějaký jiný např. Škoda (120)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Děkuji. Za pravopis se omlouvám. Výměnu motoru sem myslel komplet i s převodovkou a chlazením. Nějaké drobnosti jsou vedlejší.
Výměna motoru š 120 do Tipa je buď legrace,nebo naprostá šílenost a děsná zbytečná práce. Možná dobré na závody demoličních aut.To už je lepší po sobě střílet barevnými kuličkami a hrát si na vojáky. Samozřejmě pokud bude auto jezdit po poli a po dvoře může mít i motor z traktoru Zetor.
Není zač. Nic se nestalo. Ještě horší, naprosto nerálné popř. reálné jen za cenu mnohonásobně (!!) přesahující cenu obou dvou těch aut dohromady.brona4545 píše:Děkuji. Za pravopis se omlouvám. Výměnu motoru sem myslel komplet i s převodovkou a chlazením.
Sežeň si jiný motor z Tipa nebo jiného příbuzného Fiatu (např. Regatta, Uno), který půjde napojit na původní převodovku a spol.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ale píše ,že má asi 1,6. Možná to není ani Tipo. Třeba to má jen štítek Tipo Než se pouštět do něčeho takového,to je lepší koupit něco co jede. Tedy pokud to má být do provozu. Ale asi to má být na ježdění po polních cestách a závody rozbíječů aut
Naposledy upravil(a) Smrťák dne pon 18 črc 16:32, celkem upraveno 2 x.
Smrťák: 1) s tím motorem, mám rád výzvy.
2) Airsoft se nehraje barevnýma kuličkama, to je Paintbal. Airsoft se hraje se 6mm bezbarvými kuličkami. Jen pro info.
beaumont: Ještě jednou děkuji
2) Airsoft se nehraje barevnýma kuličkama, to je Paintbal. Airsoft se hraje se 6mm bezbarvými kuličkami. Jen pro info.
beaumont: Ještě jednou děkuji