BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
Tak konečně už funguje i český konfigurátor. A proti německému tam je jen 1 paket a ostatní volitelné jednotlivě. Ale 320d za 1,4 mil.
Tam to spíš potvrdil, já měl pozezření už delší dobu 320d je super, když i Arnold jí másiol.a píše:Coz to jo, od dob idealniho sportaku s naftou a automatem. Jen Supermanem v 320d zas prekvapil.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Suri: já tam tedy vidím 887 500
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Deli: o tom nepochybuj
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
všichni tajně toužíme po 320d
Arnie, to sice ano, ale trochu jsem si vymejšlel a rázem 1,4.... budu muset něco ubrat. Hodně ubrat...
trochu za +/-250tis by to auto mělo být už trochu normálně použitelné, alespoň dřív to tak bylo
Průser jsou ty jejich lajny, dal jsem modern line s kůží, 18" a metalízu a je to 120+ !!!
Asi vyhodím TV, otvírání kufru nohou aj p*č*v*nky, ale 1,2 to asi bude....
Snad ta 320i bude aspoň o 90 míň....
Asi vyhodím TV, otvírání kufru nohou aj p*č*v*nky, ale 1,2 to asi bude....
Snad ta 320i bude aspoň o 90 míň....
ty woe, chlopi, jak to děláte? dyž sem skládal brambora (a k němu konkurenční A4 3.2i), taxem k základu cca 1.150k dokázal přidat max 100k extras....(jak u 3er tak i A4).... M-paket sem původně nechtěl/nepotřeboval a vzal ho enem proto, že byl vlastně zadarmo, teda za cenu příplatkové metlalízy....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neco delas spatne ty, ja kdyz skladal 130i, skoncil jsem na cenikovych 1 450 000 ale je pravda ze jsem napred zaskrtl vse a pak odskrtaval co nechci a to bylo tak 5 polozekpavproch píše:ty woe, chlopi, jak to děláte? dyž sem skládal brambora (a k němu konkurenční A4 3.2i), taxem k základu cca 1.150k dokázal přidat max 100k extras....(jak u 3er tak i A4).... M-paket sem původně nechtěl/nepotřeboval a vzal ho enem proto, že byl vlastně zadarmo, teda za cenu příplatkové metlalízy....
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW