Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Když budeš tekutinu (vývar, víno) přilévat postupně a jednou za čas ochutnáš jestli už je rýže dost (měla by být al dente), tak by se mělo podařit.
Ono to není zas tak těžké
Ono to není zas tak těžké
2.9T RWD
Dostal jsem chuť na langoš. Pořádně mastnej langoš, potřenej česnekem, kečupem a posypanej strouhanym eidemem Nějaké dobrej ale opravdu dobrej recept?
Díky
Díky
2.0i 107kW
Já bych se na to doma vykašlal a jel si to dát někam do hladového okna. To bude ten pravej požitek z přepáleného oleje a strouhané třicítky... Ty bláho, ale taky bych si ho dal
hmm, langos s merunkovou marmeladou... vzpominky na dovolene u Balatonu. tez bych si dal.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ten dělal táta minulej tejden. Čekaly na mě, když sem přijel ze školy. Chutnaly fakt dobře, takže se běžim podívatpo receptu, třeba bude někde navrchu.šmoula píše:Dostal jsem chuť na langoš. Pořádně mastnej langoš, potřenej česnekem, kečupem a posypanej strouhanym eidemem Nějaké dobrej ale opravdu dobrej recept?
Díky
TSs
jak si to nekdo muze dat nasladko...brrrmmira píše:hmm, langos s merunkovou marmeladou... vzpominky na dovolene u Balatonu. tez bych si dal.
proc ne? vzhledem k tomu, ze babi me naucila jist i cukrovane bramboraky a topinky s povidlama, tak proc ne langose s marmoskou. navic jsem v te dobe byl dite skolou povinne a cesnek jsem mel ve velke neoblibe.
Autoforum.cz
jj, cukrovanej bramborák je překvapivě skutečně docela mňamka, topinku s povidlama jsem nikdy nezkoušel, ale byla-li by ta povidla švestková nepochybuju o tom, že to taktéž bude mňamka. Langoš na sladko či na slano je normál. Ovšem langoš obecně tedy rozhodně není žádnej kulinářskej zážitek
Niko nadžanel ko kerdža
se nedivim, ze tobe chutna sladky bramborak, bo Vychodni Cechy.
babi byla z pomezi Moravy a VC a mam pocit, ze to je tamni specialita. tu topinku pred aplikaci povidel, samozrejme svestkovych, doporucuji radne pomazat cesnekem
babi byla z pomezi Moravy a VC a mam pocit, ze to je tamni specialita. tu topinku pred aplikaci povidel, samozrejme svestkovych, doporucuji radne pomazat cesnekem
Autoforum.cz
tak "volové" zítra si můžu jít otevřít italskou reštyku. rizoto bylo fakt dobrý a ani to nebyla velká dřina... next time si aj vzpomenu to blejsknout
Slow and serious