BMW Divize
Re: BMW Divize
Arnie: Ne, tohle je smejd, to by ani 20 nestalo Je to uzke, je to na BMW, ale je to z E90. Vzadu by to problem nebyl, vepredu si nejsem jist... Zkusim zjistit.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
V typovém listu jedněch kol, který jsem si teď otevřel, se píše:
BMW: S3(E36,E46,E85,E90,E91,E92,E93)
SIZE front [inch]: 8,0Jx18EH2
ET front [mm]: 34
SIZE rear [inch]: 8,5Jx18EH2
ET rear [mm]: 37
PCD [mm]: 5x120
Ø [mm]: 72,6
Bolts/Nuts: Original (M12x1,5 K17)
E46 a E90 tam mají v jedné skupině, tak snad to pude...
BMW: S3(E36,E46,E85,E90,E91,E92,E93)
SIZE front [inch]: 8,0Jx18EH2
ET front [mm]: 34
SIZE rear [inch]: 8,5Jx18EH2
ET rear [mm]: 37
PCD [mm]: 5x120
Ø [mm]: 72,6
Bolts/Nuts: Original (M12x1,5 K17)
E46 a E90 tam mají v jedné skupině, tak snad to pude...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie: Asi ano, jak vidite na prilozene fotce, na E90 jsou trochu utopena, takze na E46 by mohla padnout jak ulita.
Jeste je otazka, jak by to vypadalo Ale jinak jsem je sam pouzival s 225, siroke to neni...
Jeste je otazka, jak by to vypadalo Ale jinak jsem je sam pouzival s 225, siroke to neni...
Skanz3n
Skanz3n
A něco do 20kCZK na E87, ale aspoň trochu hezkého? 18" a víc
vasco: Tato kola se Vam nelibi? Muzeme udelat drazbu
Vylozene hezkeho asi nic, nebo nic co bych chtel prodat Predpokladam, ze neco jako OZ Vas nebere, to je malo show a moc go...
Vylozene hezkeho asi nic, nebo nic co bych chtel prodat Predpokladam, ze neco jako OZ Vas nebere, to je malo show a moc go...
Skanz3n
Skanz3n
Styling 207 17" vám nezbyly?
Tato se mi opravdu nelíbí
Tato se mi opravdu nelíbí
tieto kolesá som videl na 1er kupé a vyzeralo to naozaj dobre...pjanda píše:Arnie: Asi ano, jak vidite na prilozene fotce, na E90 jsou trochu utopena, takze na E46 by mohla padnout jak ulita.
inak pjanda, nehovorili ste kedysi (v časoch vlastníctva 130i), že strešné okno nikdy, lebo to znižuje tuhosť karosérie?
brasci: To plati stale Ale v momente, kdy po upadku (rozumejte faceliftu) 3er E90 horecnate shanite co nejmene jete auto jeste bez faceliftu, nelze prilis bazirovat na specifikaci. Mou podminkou byl motor 30i, manualni prevodovka, hydraulicky posilovac a M paket, vetsinu ostatnich veci bych pominul. Uz pred nekolika lety bylo nesmirne teze najit takove auto s +/- 10 tkm, cekal jsem snad trictvrte roku, nez se takove v Nemecku naslo. Za takove situace jsem opravdu nehodlal resit, jestli ma nebo nema diru ve strese U sportaku by mi to vadilo, ale u auta na potah...
Sam bych si ho slozil jinak, ale to uz nebylo mozne. Elektricky posilovac BMW bych nesnesl, stresni okno se prezit da
Sam bych si ho slozil jinak, ale to uz nebylo mozne. Elektricky posilovac BMW bych nesnesl, stresni okno se prezit da
Skanz3n
Skanz3n
Aha tak to je iné, som myslel, že toto je vaša vlastná konfigurácia. Mne sa inak páči tak ako je, to okno by som kludne objednal