Telefonologie
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
A zkoušel jsi ten GPS fix?Brus píše:potřebuju nějaký telefon s androidem a s kvalitní GPS, spíše menší. mám teď HTC wildfire S a gps se často a nepravidelně ztrácí. pomůžu si se samsungem? konkrétně galaxy W.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1133580
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Nokia a Nokia autem.Deli píše:Samsung?Brus píše:potřebuju nějaký telefon s androidem a s kvalitní GPS, spíše menší. mám teď HTC wildfire S a gps se často a nepravidelně ztrácí. pomůžu si se samsungem? konkrétně galaxy W.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
jj, Nokia autem je príma
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já mám v iPhonu něco podobného. Nazval bych to "Apple vlakem".
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
no pěkně
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Nokii nebo Apple. Nic jiného nemá smysl brát vůbec v potaz.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nokia jede jen na mrtvých operačních systémech Symbian a WP, takže nebrat, iPhone je předraženej omezenej krám, takže nebrat, Samsung nebrat, protože neuznávají reklamace, SE je firma stále před krachem, takže nebrat, buď bych koupil Huawei nebo HTC.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
HTC je jen tak tak před zrušením. Ale nemluví se o tom, protože na rozdíl od Nokie to nikoho nezajímá. Navíc se možná zase spokojí s rolí bezejmennéjo OEM výrobce, kterou zdatně vykonával před deseti lety.
O čínských špionech Huawei, jejichž jméno tu nikdo neumí správně vyslovit, ani netřeba diskutovat. Peklo zmrzne, až tihle vyrobí mobil, co bude stát za něčí pozornost.
O čínských špionech Huawei, jejichž jméno tu nikdo neumí správně vyslovit, ani netřeba diskutovat. Peklo zmrzne, až tihle vyrobí mobil, co bude stát za něčí pozornost.