BMW Divize
Re: BMW Divize
no u mna mam nemile zistenie, kedze sa mi nezdal odklon predneho kolesa, tak som to dvihol a zistil, ze je ohnuty tlmic a tycka stabilizatora, co sa upina na tlmic. Takze vymena Tlmic uz aj tecie. Posrate slovenske zdemolovane cesty....
WTF?
Víceméně z dlouhé chvíle (abych se uklidnil od těch sesobů) sem si pustil konfigurátor BMW a zadal tam M4 a ukázalo mi to, že je ještě stále možnost 6MT - já měl za to, že manuál skončil už snad před rokem nebo kdy.....
Škoda teho foukátka, no....
Víceméně z dlouhé chvíle (abych se uklidnil od těch sesobů) sem si pustil konfigurátor BMW a zadal tam M4 a ukázalo mi to, že je ještě stále možnost 6MT - já měl za to, že manuál skončil už snad před rokem nebo kdy.....
Škoda teho foukátka, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pavproch> 6MT u M4 je jedna z poslednich moznosti, potom jeste M2C a tim prakticky koncime, kdyz nepocitam bezne 3ky atd.
BTW M4 jde objednat uz jen jako Cabrio, Coupe skoncilo nedavno
BTW M4 jde objednat uz jen jako Cabrio, Coupe skoncilo nedavno
Ahoj lidi,
připravuji výzkum k veřejnému mínění na elektromobily a součástí mé práce je dotazník. Potřebuju názor nefalšovaných benziňáků a nafťáků tak píšu i sem doufám, že nenaštvu admina . Poprosím Vás o jeho vyplnění. Nemělo by to celé zabrat víc jak 5 minut. Budu vděčný za vaše připomínky stejně tak jako za sdílení. Děkuji
https://www.survio.com/survey/d/B7D9A9T6B7J9C2H8E
btw nejsem nijak vyhraněný na žádnou stranu ani pro ani proti, fakt bych si přál z dotazníku dostat data, které by ve finalé pomohla všem.
připravuji výzkum k veřejnému mínění na elektromobily a součástí mé práce je dotazník. Potřebuju názor nefalšovaných benziňáků a nafťáků tak píšu i sem doufám, že nenaštvu admina . Poprosím Vás o jeho vyplnění. Nemělo by to celé zabrat víc jak 5 minut. Budu vděčný za vaše připomínky stejně tak jako za sdílení. Děkuji
https://www.survio.com/survey/d/B7D9A9T6B7J9C2H8E
btw nejsem nijak vyhraněný na žádnou stranu ani pro ani proti, fakt bych si přál z dotazníku dostat data, které by ve finalé pomohla všem.
tak ja som stihol vymenit tie predne tlmice ,daval som s kratsou piestnicou uz rovno ,cize z M sport paketu, lebo povodne boli klasiky a teraz to s tymi eibach pruzinami viac pasuje. Aj nove stabilizacne tycky. Len teraz citim, ako to auto drzi na kruhaku a v zakrutach ako skalpel. Masaker. Plus aj s podlozkami Eibach 1cm na koleso. Ten zohnuty tlmic bol na dvoch miestach. Dole pri otoci a aj hore pri zavite na hornom ulozeni. Dobre pecky dostal. Koleso uz je vizualne v odklone ,ako by malo byt, uvidime, ako si to sadne. Rovno som vymenil aj olej pred sezonou. Este ma caka vymena silentblokov zadneho ramu a diferencialu a nahodenie downpipes a ideme po dalsie koniky
Jaxem tu už kdesik napsal, taxe stalo že musím přeložit asi 150stránek technospíku do English zrovna dyž není moc co dělat (lítat po zákazníkách a řešit 20 věcí najednou a tak). Texty už mám, fčíl se hrabu ve výkresech (elektrikářských, su strojař, takjeto potrat na druhou) a pomalu se dostávám k "fertig". A pak už asi budu moct (brrrr ) uvažovat na Covidem a jak měto zasáhne (zdravotně i firmu ekonomicky). Takže si hledám jiné věci, ke kterým bych upnul myšlénky a nemyslel černě nýbrž pozitivně, co bude až bude.....
Takže poprosím o JAKÉKOLI nápady, co bych moh na bramborovi2 vylepšit / upgradovat / udělat jinak (mechanika, technika i look-out), třeba i na první pohled ztřeštěnosti.
Takže poprosím o JAKÉKOLI nápady, co bych moh na bramborovi2 vylepšit / upgradovat / udělat jinak (mechanika, technika i look-out), třeba i na první pohled ztřeštěnosti.
Reakce na bmwklubu nato byla, že prý Koni šly v poslední době úplně do ().() s kvalitou....pavproch na bmwklubu píše:Až/jestli teda ten Covid přežijem (já z toho po úspěšné chemoterapii teda mám lufty jaxfiň, kterej bacil kolem mě letí, toho chytím), tak už opravdu budu dělat ten podvozek na bramborovi2.
Výše psané už zase neplatí, m-paket podvozek čímdáltímvíc nesnáším, uskákané, houpavé, nejisté...
Momentálně se stále kloním k variantě HR Sport pružiny (-15mm oproti m-paket a jsou výrazně tvrdší), Koni FSD (nastavené na 2/3max tuhosti - mám vyzkoušeno) + HR Sport stabíky.
Vysvětliffka: Stavitelný podvozek nechcu, naopak chcu tlumiče, co se dají "snadno" koupit nové/náhradní (mám velký nájezd, čili musím myslet i na obnovu)
Bude mít ještě někdo nějaký tip?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nechces radsej kupit nejaku klasiku, ktora by ta finance a casovo zabavila (rozumej zrujnovala) skor?
Napr: https://www.rajveteranu.cz/33749-bmw-8- ... al-jihlava
Napr: https://www.rajveteranu.cz/33749-bmw-8- ... al-jihlava
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neeee
Že je to (firemní) daily neznamená, že si s tím nemůžu "hrát".....
Že je to (firemní) daily neznamená, že si s tím nemůžu "hrát".....