Táhneme na Brusel

Elektromobily, hybridy, alternativní paliva a vše kolem emisí nebo spotřeby paliva.
Odpovědět
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Táhneme na Brusel

Příspěvek od bloody cardinal »

525iX píše:Tak už táhnem nebo jak???

http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/hv ... -brzdenim/
jdem na to. Nedávno jsem mimo jiné jel s CX-5 a i když to je trochu někde jinde, když jsem stál do kopce, brzdy byly zabržděny. Potřeboval jsem jet pomaličku, po kousíčkách, abych netrefil betonový květináč, na který jsem z toho náklaďáku neviděl. Auto ale nepříjemně poskakovalo právě kvůli tomu samobrždění, tak jsem vyměknul a couvnul, abych ten květináč viděl.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

http://ekonomika.idnes.cz/schott-zavira ... oakcie_fih

souvislost s bruselem zcela jistě je - ty jejich podpory obnovitelných zdrojů.
Co mě však více zaujalo: "Lidé mají podle kolektivní smlouvy dostat dvou- až tříměsíční odstupné podle toho, jak dlouho ve firmě pracují. S tím se však rozhodně nehodlají smířit odboráři. "Chceme osm až devět platů. Je to německá firma a tam je při zavírání odstupné jeden rok," argumentuje Milan Šubrt z Asociace samostatných odborů."

Jak z někoho může takové hovno vůbec vypadnout. Všiml si ten kokot, že není v německu? a navíc je to jeho chyba, kdyby to myslel vážně tak si to roční odstupné vybojoval do kolektivní smlouvy a neplácal by teď
Pravda vyděsí
525iX
Pan Řidič

Příspěvek od 525iX »

Hlavně nechápu proč by měli cokoliv dostat. Prostě se jednoho dne neotevře vrátnice a nasrat. B-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Brus píše: Jak z někoho může takové hovno vůbec vypadnout. Všiml si ten kokot, že není v německu? a navíc je to jeho chyba, kdyby to myslel vážně tak si to roční odstupné vybojoval do kolektivní smlouvy a neplácal by teď
v souvislosti s Tvým avatarem mi připadá Tvé tvrzení poněkud úsměvné.... :D

hele, někteří to v šotu tušili a odešli sami - takle ke mně do firmy v únoru nastoupil jeden velmi šikovný a ochotný kolega (měl sem tady taky ingzerát...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Alespoň že Klaus se s těma vyžírkama z EU vůbec nesere. :-bd

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... ci-eu.html
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

kurva, tohle je skoro na emigraci. Já vím, že OnStar v USA je nämlich to stejné, ale tam to pokud vím není povinné.

Ale s tou emigrací to myslím vážně. Až dodělám školu, budu "náš člověk v LA" já místo Pata Devereuxe. (no, to možná ne, ale chápete)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Je to síla. D-FENS to jako vždy vystihnul. Vždycky jsem si řikal, že velkej brácha tu bude tak ve stáří. Ale časy se začínaj nějak sakra urychlovat.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Kdo žije spořádaným životem, má čisté svědomí a neporušuje zákony, tak se nemá čeho bát. ;)
Odpovědět