Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Franta Lopata
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od Franta Lopata »

Tohle "mudrování" na positivy či negativy nošení cyklistické přilby je naprosto k ničemu. Soudný člověk se rozhodne sám, zda-li chce mít na hlavě ochranu či nikoliv. Osobně už jsem si na přilbu zvykl a jezdím s ní neustále. Jinak počasí v srpnu je ideální pro cyklistiku, jelikož cyklostezky a cyklotrasy jsou prázdné a tudíž bez pletoucího se vohnoutstva. :D
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Franta Lopata
Letec

Pumpičkáři všech zemí,....! Dnes jsem se rozhodl se si nikdy nekoupím buziobleček ani buzikalhoty na kolo. Tímto chci poděkovat jednomu STH* cyklostezky, že mi ukázal jací jsou a že mezi ně nikdy nechci býti řazen. Radši budu jezdit dále na "křupana" a nesedět si na vedení.

* strážce tradičních hodnot
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Franta Lopata
Letec

Tak pumpičkáři budou mít parkovací dům.
http://hradec.idnes.cz/vedeni-hradeckeh ... -zpravy_ab
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Franta Lopata píše:Dnes jsem se rozhodl se si nikdy nekoupím buziobleček ani buzikalhoty na kolo.
Ha! Tak to mám asi 7let náskoku, neb přesně tuhle dobu už nejezdím na bajku v buzihadrech,anobržlec ve volným horolezeckým triku Berghaus a volných šusťákových kraťasech (do kterých sem všil prdel-vložku ze starších buzi kalhotek... ;)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Franta Lopata
Letec

No já ty buzi věci nikdy neměl, ale včerejší příhoda o tom definitivně rozhodla. Já jezdím v klasických kraťasech z Globusu a dvě vrstvy trik - jedno bez rukávů a druhé s rukávy. Obyčejná trika za pár korun. Když je chladněji nahodím mikinu. Jedině boty mám přímo na kolo, protože v klasických to nejde.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

pavproch píše:
Franta Lopata píše:Dnes jsem se rozhodl se si nikdy nekoupím buziobleček ani buzikalhoty na kolo.
Ha! Tak to mám asi 7let náskoku, neb přesně tuhle dobu už nejezdím na bajku v buzihadrech,anobržlec ve volným horolezeckým triku Berghaus a volných šusťákových kraťasech (do kterých sem všil prdel-vložku ze starších buzi kalhotek... ;)
ja mel dlouhou dobu bez buzicyklo kalhot, pak sem si je koupil a nutno rici, ze neni nad komfort. Triko jako takove neni podstatne ,funkcni pradlo existuje i mimo cyklistiku, ale jet treba 50-100 km na tech tvrdych mikro sedlech zvladne bud buzna co ma zadek zvykly z jinych orgii, nebo nikdo ;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

proto sem tam všil tu vložku....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Franta Lopata
Letec

Mám krosové kolo s přízviskem komfort, tehdy chtěl sport, ale nakonec ho neměli. Moje sedlo není ani měkota ani extra tvrdé, takže já těch 60 km dám. Ale je to o zvyku, taky ze začátku bolel zadek, ale musel si zvyknout. Takže já jsem nikdo. :D
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ja si taky zvyknul, coz o to, ale proste s tou plinkou je to mnohem lepsi. A v ramci toho, ze se i bezne bermudy delaji s odjimatelnou vlozkou, tka neni duvod delat si stredovek :)
Franta Lopata
Letec

Jo jasný, nejsem masochista, prostě zatím to nějak přežívám, navíc toho tolik nenajezdím. Věřím, že s tou vložkou je to o dost lepší, to nepopírám.
Odpovědět