Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
BMW už jsou po slevách.
Oktávka "do fleetu" bude tak za 700 / 800 i s daní. A retail je asi nezajímá.
Oktávka "do fleetu" bude tak za 700 / 800 i s daní. A retail je asi nezajímá.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
ty brambory budou ale "základy".. bez doplňkové výbavy, ne?
Ano, zcela zbytečná honba za senzací. Také jsem si mohl pořídit 3er za cenu Insignie, ale to auto nechceš...
2.9T RWD
no tak ten zaklad novy 3er uz tak hroznej neni, mne by asi stacil mpaket a je to.
nerikam ze to je uplne stejna cena, ale pri stejny vybave bude rozdil treba 100? a mas tam v6 3.0d vs 1.4tsi
nerikam ze to je uplne stejna cena, ale pri stejny vybave bude rozdil treba 100? a mas tam v6 3.0d vs 1.4tsi
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
By skalní fans mrdlo. R!!6
Ikdyž, já si ještě na střední myslel, že je to V6 jako Válců6
Jinak nový 3er "v sociálu" skutečně není nic hroznýho. Jasně, není to ten pravej D3 feelin, kterej máš ze 7er za 5 mega, ale v porovnání s koncernem za stejný peníze žádná ostuda. Ten motor za to asi stojí. Jenom to teda nemá v základu parkovací senzory, co jsem tak pochopil. To je celkem vtip
U F30 byla socka vopravdu socka. U Gčka znatelnej posun.
A ikdyby ne, tak přihodíš +- kilo i DPH a máš Luxury / Sport Line. Pohlídal bych si ještě sedačky a bude to cajk
Ikdyž, já si ještě na střední myslel, že je to V6 jako Válců6
Jinak nový 3er "v sociálu" skutečně není nic hroznýho. Jasně, není to ten pravej D3 feelin, kterej máš ze 7er za 5 mega, ale v porovnání s koncernem za stejný peníze žádná ostuda. Ten motor za to asi stojí. Jenom to teda nemá v základu parkovací senzory, co jsem tak pochopil. To je celkem vtip
U F30 byla socka vopravdu socka. U Gčka znatelnej posun.
A ikdyby ne, tak přihodíš +- kilo i DPH a máš Luxury / Sport Line. Pohlídal bych si ještě sedačky a bude to cajk
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Když jsem si konfiguroval f30, tak mi do "základu" chyběly tak 3 kila...
2.9T RWD
Uprimne jsem rad, ze takove chujoviny nejsou v zakladu a lze je nemit. Za prvy to mrvi design auta a za druhe k cemu neco co clovek nepouziva.Stepan píše: … Jenom to teda nemá v základu parkovací senzory, co jsem tak pochopil. To je celkem vtip …
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Nový šéf Škody má ceny vrátit trochu do reality. Jen aby pak ta realita nebyla horší než Dacia za stejný peníze Nějak se v tom koncern poslední léta začíná plácat
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ona ta vize jaksi neni nova https://www.autocar.co.uk/car-news/indu ... dget-brand
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ano, vzpomínám. Pak ale Maier vůbec nesplnil, co se od něj očekávalo. Naopak auta cenově nadhodnotil.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.