Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Pickuper píše:z přístupu policie k cikánům je mi regulérně na blití.........když je někdo připosranej tak, že o cikánovi do vysílačky mluví výhradně jako o "spoluobčanovi" tak je něco špatně. Já chápu, že to maj poslouchaný, já chápu, že se bojej vo flek, já chápu, že musej splácet hypotéky, ale nazývat věci pravým jménem je to nejmenší, co v tomhle našem boji můžou udělat. x_x Přitom vím, že je mezi nima spousta správnejch chlapů, se správným světonázorem..... B-)
Jazyková poznámka: nazýváním věcí pravým jménem se tu nezmůže nic. A nazýváním věcí nepravým jménem dosáhnou toho, že jednoho dne bude slovo "spoluobčan" mít stejně nehezké stigma, jako má teď "cikán". :-)
Naposledy upravil(a) Smyl Flek z Nohavic dne stř 03 srp 20:29, celkem upraveno 1 x.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

:(|) :(|) :(|) :(|) :(|) :ymhiro: :ymhiro: :ymhiro:
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Zdar a sílu bratři. Nemáte někdo čirou náhodou ten manifest od Breiwicka? :-$
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já bych mu položil telefon po prvním upozornění, ať mne neuráží. A mohl by jsi stěžovat do aleluja. Byl bych moc zvědavý, jak by mi dokazovali rasistický podtext po telefonu...pokud tedy v Ově nemají videotelefony :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja se obavam, ze to nesmi, ze urcite maji nejaka pravidla, ze musi byt pres vsechno stale slusni a snazit se komunikovat a telefon nesmi polozit....ale tak Ty urcite budes treba vedet vic o tom :) By me to samotneho zajimalo, co si na policajty muzou dovolit...
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Pickuper píše:z přístupu policie k cikánům je mi regulérně na blití.........když je někdo připosranej tak, že o cikánovi do vysílačky mluví výhradně jako o "spoluobčanovi" tak je něco špatně. Já chápu, že to maj poslouchaný, já chápu, že se bojej vo flek, já chápu, že musej splácet hypotéky, ale nazývat věci pravým jménem je to nejmenší, co v tomhle našem boji můžou udělat. x_x Přitom vím, že je mezi nima spousta správnejch chlapů, se správným světonázorem..... B-)
Pritom v kazde americke detektivce je oznaceni cernoch ci beloch hned prvni udaj identifikace pachatele :-D
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Uz vidim, jak hlasim, ze me napadl cikan a policajt do protokolu zapisuje, ze jsem neumyslne narazil do spoluobcana zrejme opaleneho po dovolene.....
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Caddy píše:ja se obavam, ze to nesmi, ze urcite maji nejaka pravidla, ze musi byt pres vsechno stale slusni a snazit se komunikovat a telefon nesmi polozit....ale tak Ty urcite budes treba vedet vic o tom :) By me to samotneho zajimalo, co si na policajty muzou dovolit...
Máš pravdu - nemůžou to položit, ale... Pokud je policajt bystrý, tak obhájit si svůj postup vždycky dokáže. Strážníci bystrostí moc nevládnou...ale zase na druho stranu tohle poslouchají docela často - zvlášť pak v některých částech Ostravy a jiných měst, tak jsou vůči tomu imunní.
A dovolit si můžeš tolik, kolik Ti oni dovolí. Urážkama ale ještě nikdy nikdo nic nezískal. Spíš je to kontraproduktivní a může to vyústit i v zadržení.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

řidičBOB píše:Pokud je policajt bystrý
Tak uz davno nie je policajt ak sa nim vobec nedopatrenim stal :D

P.S. vynimku maju vysetrovatelia na kriminalke
Naposledy upravil(a) merlin dne čtv 04 srp 09:28, celkem upraveno 1 x.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

=)) =)) =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět