Onboard videa
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Tak ono je potřeba hlavně rozlišovat Policii ČR a MP. Nevím, jaké jsou vaše zkušenosti, ale chlapi od Policie ČR a speciálně dopraváci jsou podle mého názoru většinou hodně rozumní a schovívaví kluci. A jednu pozitivní zkušenost mám i se slovenskou Kobrou 11, která mě odchytla za hodně výrazné překročení rychlosti A podotýkám, že jsem zatím nikdy nemusel uplácet, vše bylo vyřešeno ke spokojenosti všech zúčastněných oficiálně s blokem...
Jako určitě mám i pozitivní zkušenost s PČR s pozitivnim a zdravym přístupem k věci - o tom prostě žádná. Nikdy jsem neřekl, že všechno co se týká jich je špatně. Jen konstatuji, že se občas nechovaj tak nebo nekontrolujou to, jak/co bych si představoval. Na druhou stranu chápu, že zákon oni prostě nezmění a taky chápu, že jsou například k buzeraci nuceni zezhora.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Tak to je úplně klidně možný
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby to nebyla ženská, tak bych to asi šel řešit ručně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle je ale fakt píča.
Já vždycky přemýšlím, jestli by nainstalovaný lodní klakson neodfoukl kapotu...aikoN píše:Ty tam máš i lodní klakson?
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
jednou jsem potkal podobného debila v X6, bílá bundička s kožíškem nahoře, takto se postavil, přijížděl zprava z vedlejší. Když jsem zatroubil jednou, rozhodil rukama a zůstal stát. Když jsem zatroubil podruhé, začal nadávat a hrozit pěstí, ale uhnul
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW