Lyžárna
Re: Lyžárna
ešče ke fčerejší cestě dom - prvmních 200 km sme jeli 6hodin, no... prostě francouzská organizace husté dopravy mezi Bourg St. Maourice a Albertville.... skrz CH na to nemám koule, taxem zpoždění musel dohnat až v Říši - mno, leguán opravdu není auto na dálnici (při 160km+ ta cihla s druhou cihlou na střeše žere 15+ na sto)....
jinak následky - moje pravé kuleno fprteli (má měsíc na to, dostat sa zpět do normálu, den před MDŽ jedu na týdenní MF) a .... matůš si neska objednává dva snoubordy (196cm @ 140mm pod botou)...
prostě příští rok jedem zas... s matůšem i juniorem
same time, same place...
:skiing smiley in a flock:
jinak následky - moje pravé kuleno fprteli (má měsíc na to, dostat sa zpět do normálu, den před MDŽ jedu na týdenní MF) a .... matůš si neska objednává dva snoubordy (196cm @ 140mm pod botou)...
prostě příští rok jedem zas... s matůšem i juniorem
same time, same place...
:skiing smiley in a flock:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kdybys nepodával nonstop výkony hodné profesionálního sportovce, možná bys nebyl s kolenem na huntě. Neuvažoval jsi o zmenšení koňských denních dávek?
Já bych to teda nezvládl ani náhodou...
Nemám trénink a cítím, že tělo nevydrží jako dřív, tak si ho snažím trochu šetřit, bo nové v Cartecu nekoupíme.
Já bych to teda nezvládl ani náhodou...
Nemám trénink a cítím, že tělo nevydrží jako dřív, tak si ho snažím trochu šetřit, bo nové v Cartecu nekoupíme.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
co je sportovního na 8hodinové směně šest dní v týdnu?
jo, drahá 3/4 mi to do ouška pěje tež.... příští měsíc dojedu páté gumy, taxa (možná) zamyslím.... anebo rači ne....
jo, drahá 3/4 mi to do ouška pěje tež.... příští měsíc dojedu páté gumy, taxa (možná) zamyslím.... anebo rači ne....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Huš stříhám metr - Dolomiti na dohled. Psal domácí, že nahoře (cca 2500mnm) napadlo tak 1,5 toho bílého! Kua, to zase bude fuška
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
docela zavidim, na druhou stranu uz bych si pral, aby bylo nadale pocasi jak v pondeli. 18 a slunce. jak bylo prijemne vyrazit se probehnout do lesa a netopit se celou dobu v bahne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To já pudu neska večup otestovať to kuleno, co řekne na prkna připevněná k haxnám.... bolí furt jak čert, ale už sa aspoň hýbe...
vyhlasuju tipovaci soutez na to, kdy pujde PP pod kudlu. vitez vyhrava PP vlastnorucne podepsanou berli
Autoforum.cz
neska lanoffka na rališce, o víkendu szkusím pošlapať a v pondělí sem domluvený s orthopedem, že... se rozhodneme, esli kudla hned nebo až po sezoně...
Koleno neni kotnik, ale ja sotva ujdu petset metru, ale skialpy problem uz nejsou, az na otok po vykonu
Vcera sem po cvtrte vyrazil na lysou a podminky sou ted super na tu bidu Nahode beton a na tom cca deset prachu, doke sjezdovka na papezove pokryta deseti prachu a pod tim krtince. Stalo to za to
Vcera sem po cvtrte vyrazil na lysou a podminky sou ted super na tu bidu Nahode beton a na tom cca deset prachu, doke sjezdovka na papezove pokryta deseti prachu a pod tim krtince. Stalo to za to
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko