nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
Vytvarate rebricek TOP FUJ Auto
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
HM: MNOHEM MNOHEM lepší mínění...
Mimochodem, většina členů českého klubu původní 6er E24 se shodla, že kdyby se na našem srazu objevil Bangle, tak bychom ho s velkou chutí našimi šestkami přejeli, nejlépe podélně a opakovaně.
merlin: Vypadá to tak...
Mimochodem, většina členů českého klubu původní 6er E24 se shodla, že kdyby se na našem srazu objevil Bangle, tak bychom ho s velkou chutí našimi šestkami přejeli, nejlépe podélně a opakovaně.
merlin: Vypadá to tak...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ono to tak skoro je . Bohužel na našeho ředitele zbyla vyšší střední třída (ty dva levely nad ním mají ta luxusní auta), top management má střední třídu a na nás ostatní plebs zbyla nižší střední. Ale i tak si nestěžuji (viz koně a zuby).beaumont píše:Takže kdyby ředitel dostal Maybacha / Rollse, vyšší management by mohl mít S-Klasse / 7er a pro nižší management by to ještě vyšlo na E-Klasse / 5erDoubleSix píše:Takže ředitel má střední třídu, vyšší management má střední a na nižší management zbývá nižší střední.
Co je na tom nepochopitelného?
tak třeba u nás je to tak, že největší bigboss má A6 a pak to má nějak vypadat
EDIT: a to nemyslim tady u náš v ČR, ale člověk který jak úplně nejvýše
EDIT: a to nemyslim tady u náš v ČR, ale člověk který jak úplně nejvýše
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Beaumont: Schválně jsem si to našel, aby nedošlo k mýlce. Současná 6er = F12; minulá 6er e63
Toho veterána, co ty myslíš, jsem já rozhodně nemyslel
edit: Hondou už ne
Toho veterána, co ty myslíš, jsem já rozhodně nemyslel
U nás vedení jezdí britskými SUVčky... a taky to podle toho vypadáDeli píše:tak třeba u nás je to tak, že největší bigboss má A6 a pak to má nějak vypadat
edit: Hondou už ne
Naposledy upravil(a) HondaMan dne stř 04 kvě 13:07, celkem upraveno 1 x.
2.9T RWD
a u nás sem napřed nakoupil(předal) chalanům oftáky a fčíl chodím pěšky a čekám na bawora...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
HM: snažil jsem se vymyslet ještě tragičtější případ, ale asi nic nevymyslím bohužel
Vtipné je, že pokaždé něco napíšu něco o Fiatu a jeho designu, tak beaumont hned zpětně útočí na BMW, nejlépe přímo na E87 ještě v té hnusné šedivé barvě, co mám já...
Jinak Hondí muž ví, o čem mluví. Předchozí 6ka je opravdu nádherný kus auta. Ale nesmí být v červené...
HM je sympaťák, Vasco tomu rozumí, Beaumont jen píše zajímavě, aby něco bylo, ale vkus za nula... ikdyž starou šestkou teda sbírá nějaké plusové body, ale což v moři záporáků za Lineu nic neznamená
Slow and serious