Univerzální zábavné auto
Re: Univerzální zábavné auto
Pokud ti jde u kol hlavně o náklady, tak kup Braidy - hádám, že budou za 2/3 ceny OZ a pevnost bude tak o 1/3 vyšší.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
enemže mezi braidama sem nenašel jediné mému oku kompatibilní, zatímco u OZ ano...
OZ Ultraleggera 19" HLT matt graphitte grey
(na daily driver mám ditto, ale 18")
OZ Ultraleggera 19" HLT matt graphitte grey
(na daily driver mám ditto, ale 18")
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dunlop SportMaxx GT mam 255/35 19" jednu sezonu a zatim proti nim nemuzu nic rict, ikdyz jsem od nich nic extra necekal. Je to taková nezáludná guma a to i na limitu, kam zahnu tam to jede, mokro taky OK, jo a je ticha. Jediny co tak brutalne chytaj vyjete koleje, ale to uplne nevim jestli jde konkretne na vrub gum nebo tohoto rozmeru obecne.koffee píše: Má někdo zkušenosti s Dunlop SportMaxx nebo GY Eagle F1 asymetric 2? Nebo vzít klasiku Michelin PSS?
GY Eagle F1 asymetric jsem mel prvni generaci 17" 225/45 a ta byla proti Bridgim nebe a dudy jak to sedelo, nejvetsi rozdil byl na vode kdy se ani nehly, vydrzely snad pet sezon a jeste jsem je prodal s nakym vzorkem i s diskama.
Ale kdyz bych si mel ted vybirat sam, vezmu SuperSporty anebo maximalne CSC5
pavproch - přesně nad tím přemýšlím, i stejná barva..
Ty braidy vypadají odolně, ale oku nelahodícně.. Nemyslím si, že bych jejich odolnost využil.. Koukal jsem ještě na Team dynamics.. Ale ono to od těch OZ nevychází o moc líp a ty OZ vypadají prostě líp...
Ty braidy vypadají odolně, ale oku nelahodícně.. Nemyslím si, že bych jejich odolnost využil.. Koukal jsem ještě na Team dynamics.. Ale ono to od těch OZ nevychází o moc líp a ty OZ vypadají prostě líp...
Ale jasné, jak se do toho začne míchat styling, tak už je to na každým co zvolí. OZ jsou docela fajn, jen prostě finančně výš. Pak už jen EvoCorse, ale ty neber bo jsou hnusný ještě víc .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Sparco Gara Black. Cenově vycházejí zhruba na půlku co Ultraleggery. Původ slušnej, patří pod OZ. Měl jsem je s 205/45 na autě a vydržely 4 roky skákání po městě bez poškození.
RWD
Sparco Gara jsem zavrhnul, kvůli ceně na ofiko webu (10+), ale teď koukám, že jsou vážně za 1/2.. Vím, že váží kolem 9,3kg (což je jen 0,6 víc než OZ - a to znát nebude)...
koffee: Goodyear Eagle F1 asymetric mám 17'' 225/45, dobrá guma, sedí a přitom vydrží.
all: proč má tolik lidí na všem rádo černou barvu?
all: proč má tolik lidí na všem rádo černou barvu?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nevim jak u všeho, ale na kolech neni vidět bordel. To je uživatelský plus, proč se mi líbí říct nedokážu.
Manželce jsem teď vzal na auto z podobnýho soudku Autec Wizard. Ale to už je střední třída.
Manželce jsem teď vzal na auto z podobnýho soudku Autec Wizard. Ale to už je střední třída.
RWD
Tak jsem dnes hledal a zde jsou výsledky:
Sparco Asseto Gara 18x8 et45 - nedostupné
OZ Ultralegerra 18x8 et45 graphite - nedostupné
prostě nikde kola nemají (skladem jsem ani nedoufal, ale jiné než et35 nejsou).. Zkusil jsem ještě OEMplus.eu a našel:http://www.oemplus.eu/cs/9performance/5 ... metal-18x8
Sparco Asseto Gara 18x8 et45 - nedostupné
OZ Ultralegerra 18x8 et45 graphite - nedostupné
prostě nikde kola nemají (skladem jsem ani nedoufal, ale jiné než et35 nejsou).. Zkusil jsem ještě OEMplus.eu a našel:http://www.oemplus.eu/cs/9performance/5 ... metal-18x8